Други психокинези

Други психокинези

Атмокинеза

Атмокинезата е способността да се повлияе на времето. За да можете да владеете атмокинезата, трябва първо да овладеете аерокинезата. Тази способност може да създава облаци и след това те да изчезват. По напредналите могат да създадат лоши метеорологични условия и дори бури.

Аудиокинеза

Аудиокинезата е специална форма на аерокинезата. Шумовете и звуците са колебания в налягането на въздуха. Тази способност се изразява чрез контролиране на въздуха и въздуха.

Криокинеза

Криокинезата е специална форма на аквакинезата. Тук водата е замръзнала или полузамръзнала. Водните пари се намират във въздуха, така че можете да създадете лед практически навсякъде. По напредналите дори могат да създадат снеговалеж.

Електрокинеза

Електрокинеза е когато някой може да контролира електричеството, посредством мисълта си. Тези хора обикновено повлияват на електрическите уреди само с присъствието си. В завиимост от потенциала си те могат да повлияят на електрическите системи и дори да доведат до тяхното избухване.

5.0, 3 гласа
прегледи 5915
loading...

Коментари за Други психокинези

 1. 1.

  kakl stava kajete ne se pravete

 2. 2.

  Наистина как се прави. Искам да се науча как да създавам бури и снеговалежи. Поне най-малкото да знам как да направя лед или облаци от нищото!!!

 3. 3.

  мен много ме кефи криокинезата там каквото е искам да се науча (ако е възможно) много ще ми е кеф да правя лед или облаци от водните пари намиращи се във въздуха тааа когато майка ми гови поредната чорба да я охлада бръже с малко ледец :)

 4. 4.

  да

 5. 5.

  аз съм започнала да изучавам водното повеляване т.е. хидро и криокинеза
  до някъде разбирам принципите макар че нищо не съм правила до сега ако някой има затруднения или въпроси може да се обърне към мен

 6. 6.

  iskam da kaja edno ne6to mnogo bqx qdosan sednax da qqm leko se zatruperq kopata za sypata az nemogax da povqrvam ise pitam dali imam spisobnosti iskam fa imam da mestq predmeti s o5i s ruce da pravq mnogo ne6ta ako nqkoi mi kaji kakvo da na pravq dami pi6i fortonatka_12@abv.bg

 7. 7.

  sili iskam

 8. 8.

  da ima vrux sposobnosti kak da imam fortonatka_12@abv,bg

 9. 9.

  Искам да имам електрокинеза да мога да правия всичко без да плащам за тока ще е голям кеф ще плаша другите като загасям осветлението хахаха

 10. 10.

  i as iskam da ofladeq atmo kinezata no ne znam kak molia vi da me pozavetvate nesto blaarq vi

 11. 11.

  :*

 12. 12.

  Аз много обичам криокинезата и най-силното нещо, което съм правил до сега е малка градушка, но изкам да се осъвършенствам, така че ако имате полезни съвети, дайте ги насам

 13. 13.

  До 12
  Ще ми разкажеш ли как направи градушка, защото много бих искала да се науча!?

 14. 14.

  Здравейте!Искам да знам повече за електрокинезата.Знам че ще мога да потърся и на други места,но това е единственото място което съм открил за сега и имам доверие.
  Аз вярвам защото когато бях в една класна стая,си стиснах ръзете много силно и освтлението спря.Аз и моите приятели не повярвахме от начало,единсвено и само в тази стая осветлението беше спряло.Послекогато се върнахме в стаята отново за да пробвам си стиснах ръцете иосветлението примигна.
  Та както и да е искам да помоля някой да ми разкаже малко повече за електрокинезата.
  Ето и моя имейл: boboassi2005@gmail.com
  Ще ви бъда много благодарен!

 15. 15.

  Какво е аквакинеза?

 16. 16.

  Аз искам да мога всички психокинези.

 17. 17.

  Дайте уроци по всички психокинези.

Подобни статии

PsIQ тест

PsIQ тест

Тестът PsIQ е много лесен. Вие ще бъдете попитани за 48 въпроса. Отговорете на въпросите с "никога" ...

Пирокинеза

Пирокинеза

Пирокинеза ниво 1 – Какво е огънят? Решили сте да придобиете умения по пирокинеза. Първата ви задач...

Аерокинеза

Аерокинеза

Аерокинеза ниво 1 – какво е въздуха? Въздуха е от жизненоважно значение за нас хората. Той не е про...

Геокинеза

Геокинеза

Геокинеза ниво 1 – Какво е земята? Ние всички сме на земята. Тя ни дава сила, безопасност и храна, ...