BIBIOTIC - българският постбиотик от ново поколение
Назад до Изохронни тонове

Изохронни тонове

  1. Изохронни тонове
  2. Изохронни тонове за телекинеза

Изохронни тонове за телекинеза

Както бе посочено цялата област на тази наука е в много ранна фаза и затова никой не разполага с всичко отговори дали това наистина работи, защо на някои действа, а на други не и дали е безопасно да се използва. Поради това следната информация е посочена само за тези, които желаят да експериментират със звуковите вълни и не гарантира никакви резултати или безопасност. Използвате го изцяло на свой собствен риск.

Тъй като в последно време има все повече информация от резултатите от експериментите с  Изохронни тонове, скоро ще се появят и специфични начини за използване на технологията. Въпреки това в този момент може да има все още неизпитани начини за използването на технологията. С други думи няма правилни или грешни начини за използване на Изохронните тонове. Повечето хора, които са експериментирали известно време смятат, че използването на специфичен тон, без каквато и да е фонова музика или шум в рамките на 15 минути действа най-добре. За много хора обаче това което е най-добре не се вписва в живота им.

Изследванията показват, че слушането на тонове с музикален фон води до същите резултати. Просто трябва да определите, колко дълго трябва да се слушат тоновете с музика за фон. Слушането на чист Изохронен тон за продължителен период от време може да доведе до нервно напрежение, особено когато този тон е тонизиращ.

За да преодолеете този проблем, можете да изтеглете широк асортимент от музика безплатно свалена от интернет. Вие сами трябва да прецените дали чистите тонове или тези примесени с фонова музика ви действат по добре и времето, което ви е необходимо, за да получите необходимото въздействие.

За хора експериментиращи с  Изохронни тонове е най-добре да продължат самостоятелно да правят своите изследвания, защото това е най-продуктивният начин да се работи с тонове. Методът на опита и грешката е най-подходящ за този вид изследвания.

Как да си направим Изохронни тонове

Това е извън обхвата на тази статия и ще отнеме няколко страници, за да се обясни това. В интернет има безплатен софтуер, който може да ви помогне да миксирате собствена музика без никакви проблеми.

Например можете да изтеглете безплатно едноминутен isochronic tone, който е с честота 7.83 Hz и е известен, като резонанса на Шуман, който всъщност е честотата на Земята. Има още много тонове.

След като сте изтеглили някакъв Изохронен тон можете да използвате свободен софтуер, като Audacity, за да направите копие на тона и да ги добавите заедно за създаване на тон толкова дълъг, колкото искате. Може също да добавите тона към любимата си музика и да си го добавите към mp3 плейъра, за да го слушате където пожелаете.

Ако слушате чист тон за продължително време и това не ви притеснява, можете спокойно да настроите музикалния си плейър да повтаря този тон отново и отново.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...