PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Психокинеза

Как да усвоим телекинеза

Един от най-често задаваните въпроси е как се прави телекинеза. Отговора е труден, защото няма общоприет метод, който да работи за всички. Много хора си мислят, че всичко ще стане с едно магическо хапче, което изведнъж ще им даде супер телекинетични способности, но това няма как да стане толкова лесно.

В някои отношения е лесно да се учи телекинеза, но трябва да положите необходимите усилия. Всеки човек е различен и усилията, които трябва да вложите в обучението си, зависят от това колко добре ума, тялото и душата ви приема обучението. За много хора това отнема прекалено много усилия и по тази причина повечето хора няма да се научат как се прави телекинеза. Тя отнема отдаденост и желание, много по-силни, отколкото повечето хора са готови да вложат, за да развиват телекинетични способности.

Как се прави телекинеза?

Иска ни се да имаше магическо хапче, което изведнъж да ви даде 100% телекинетични способности. Иска ни се да ви кажем правете дадени  упражнения по три пъти на ден и ще можете да използвате на 100% телекинетичните си способности, но просто не става по този начин.

Досега никой не е в състояние да опише подробно точните стъпки, които са необходими, за да накарате мозъка си да манипулира енергии по правилния начин, така че да имате пълни телекинетични способности.

Това изисква опити и усилия, за да откриете перфектната комбинация на ума, тялото, енергията, вярата и мислите, които да изкарат у вас телекинетичните ви способности.

Допълнителна трудност идва от факта, че правилната комбинация днес не означава, че същата комбинация ще е валидна и следващия път. Точно това прави телекинезата толкова трудно начинание.

Дори когато постигнете някакви резултати е малко вероятно да сте способни веднага да ги повторите. Повторното постигане на резултат става по-бързо, но не е изключено да отнеме няколко седмици.

Работи ли телекинетичното обучение

Повечето хора не могат да разберат защо след като улучат перфектната комбинация от енергийни манипулации за постигането на телекинеза, не са в състояние да го повторят и да практикуват телекинеза редовно.

Има няколко школи, които се занимават  с тези въпроси. Много хора вярват, че ние винаги сме имали психически способности, но понеже сме отричали съществуването на телекинеза толкова дълго време, почти сме загубили способността да ги използваме и само силата на волята може да ни върне обратно тези психически способности.

Друга мисловна школа счита, че сме достигнали точката в нашата еволюция, при която тези способности започват да се проявяват. Според тях ние продължаваме да напредваме с нашата еволюция и нашите вродени и други психически способности ще стават все по-силни, докато един тен станат общовалидни за всички, както например сега е нашия говор.

Спорно е коя от двете тези е по-правдоподобна, но е видно, че все повече хора придобиват тези психически способности и може би не е далече деня в който те станат толкова често явление, колкото например в момента е карането на кола.

Как да научим телекинезата?

Някога чували ли сте поговорката: „Практиката прави съвършенството.” Това е основният механизъм, практиката. В този сайт ще ви дадем някои съвети, които са помогнали на други хора да се научат на телекинеза и те могат да помогнат и на вас. Добре е обаче и да експериментирате по своему. Надяваме се да споделите вашите експерименти с нас.

Споделянето ще помогне на повече хора да разработят своите телекинетични способности. Няма единен механизъм за постигането на телекинеза, който да работи за всички, но споделянето на повече практики и мнения е от голяма полза за хората, които тепърва се захващат с това интересно начинание.

Рейтинг:
3.8/5 на базата на 42 оценки

Отзиви

Людмила

Още от малка имах усещането,че нещо не съм като останалите!В последствие ме заклеймиха като биполярна и какво ли още не и така позволих на хората да блокират силите ми. Днес вече успешно практикувам телекинеза и се надявам с времето да отключа всичко,което обществото ни заключва налагайки ни ограничаващи възприятия! Желая успех на всички и преди всичко да вярват в себе си.❤️????????????❤️

Адисън

Извинете,искам да кажа, че аз мога да чета мисли! Смисъл само преди 1ден баща ми каза,Ади айде да отидем да и аз веднага да караме колело и той каза как позна?????????? Второ аз мога моментално да се сетя за нещо например ако така кажа баща ми каза какво беше краси човека и аз СКРОМНОСТТА КРАСИ ЧОВЕКА А СЪМ САМО НА 9ГОДИНИ И СЪМ ТОЛКОВА УМНА????????

....

Тази статия много ми напомня на stranger things. Обожавам този сериал, и затова се поинтересувах от телекинеза. Интересна способност, изискваща страшно много енергия. Човек може да се сдобие с тази способност, но трябват много опити и енергия. Лично аз имам някои съмнения в това , че повечето хора с надежда и сили могат да се сдобият с рядкото явление телекинеза. До колкото знам , за да стане нещо , то ни трябват много опити и усилия! Цялата концентрация трябва да е върху предмета, който искаме да движим с мисълта си. Сякаш нищо друго не съществува, а съществува само това , което искате да преместите, вдигнете във въздуха или подобно. Успех! :)

Кур

Пълни глупости говорят

NewAge.bg

Здравейте! Конкретни уроци може да разгледате тук: https://newage.bg/blogsearch/%D0%A3%D0%A0%D0%9E%D0%9A%20%D0%9F%D0%9E%20%D0%A2%D0%95%D0%9B%D0%95%D0%9A%D0%98%D0%9D%D0%95%D0%97%D0%90

Виж още отзиви
Коментирай
loading...