Назад до Пси топка

Пси топка

  1. Пси топка
  2. Как да направим Пси топка
  3. Пси топката като енергиен щит
  4. Подаване на Пси топка

Подаване на Пси топка

Заглавието на тази статия е малко подвеждащо. Целта и е да ви научи да практикувате с други хора създаването и формирането в специфична форма на Пси топки, конуси или някаква друга форма.

Тази Пси игра е страхотна за чат стаи и може да се играе от хора във всяка една точка на света. Единственото условие е те да бъдат в чат стаи, докато си прехвърлят топката. Единият от двамата ще изгради Пси топка по обикновения начин. След това трябва да промени формата и от овална на квадратна, пирамидална или др. Тези основни форми на Пси топката са различават достатъчно, за да може този, който ги получава да знае точно коя форма получава.

За да промените формата, просто я визуализирайте със съзнанието си и тя започва да се трансформира в желаната от вас форма. Когато я оформите по начина по който искате я изпратете, чрез визуализиране на другото лице. Приемникът след това трябва да напише в чата каква форма на Пси топка е получил и тя да бъде потвърдена от този, който я изпраща. Играта може да се играе и от повече от двама човека. За целта изпращача трябва да изпрати специално оформени и различими топки до повече хора.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Ниакои можели да ми помогне искам да влезна малко в нещата но каточели неразбирам точно всичко или немисе отдава илипак очакваниата ми са по големи и аз незнам благодариа
Наистина се получава! Дори я видях!
.
Яко!
Найстина ли можеш да видиш светлината , ако третото око е отворено
не знам дали ми се е получило, но усещам топлина между ръцете и как тялото ми се затопля
Виж още отзиви
Коментирай
loading...