PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Пси топка

Пси топка

  1. Пси топка
  2. Как да направим Пси топка
  3. Пси топката като енергиен щит
  4. Подаване на Пси топка

Пси топката като енергиен щит

Пси топката е известна още като енергийна топка, може да бъде създадена за постигането на няколко цели. В тази статия ще разгледаме как да използваме Пси топката, като енергиен щит.

В нашето всекидневие ние сме бомбандирани постоянно с различни видове енергия. Както знаете всичко във Вселената се състои от енергия, която никога не умира, а само се преобразува от една форма в друга.

Когато говорим за каквато и да е форма на кинеза, ние говорим за манипулиране на енергия, за постигане на определена цел. Телекинезата е манипулиране на енергии за преместване на обекти, без те да се докосват физически. Електрокинезата манипулира енергия за контролиране на електричеството, което е още една форма на енергия.

Разбира се всичко това се случва на структурно ниво. Важно е да се разбере как всичко работи под това което виждаме в света около нас. Когато разберете това е лесно да разберете, че ние сме постоянно бомбандирани с енергия. Енергията сама по себе си не е нито лоша, нито добра. Замисълът който стои зад енергията, определя дали тя е положителна или отрицателна.

Какво е общото между всичко това, Пси топките и енергийните щитове? Енергиите които са около нас идват от много източници. Някои от тях са част от жизнената енергия на всяко живо същество на Земята, други идват от слънцето, звездите, планетите и самата Вселена. Голяма част от тези енергии идват от хората около нас.

Всички се надяваме мнозинството от хора да имат положителни и хубави мисли, но в действителност много голям процент от хората имат негативни мисли по всяко едно време. Това създава среда на смесица от положителни и отрицателни енергии, които плуват около нас.

Помислете си за това колко много хора не харесват начина по който шофирате и ви изпращат негативни мисли в тази посока. Ако работата ви е свързана с клиенти, получавате дори още по-големи дози негативна енергия, идващи от хората, които си мислят, че не ги обслужвате достатъчно бързо.

Разбира се не всяка енергия е насочена директно към вас. Но тя може да се натрупва в околната среда и да ви влияе. Това може да ви действа по различен начин, от странно усещане до унилост и умора, която в крайна сметка да доведе до болест.

Енергийният щит изграден от Пси топка може да се използва, за да ви предпази от негативните енергии, които ни заобикалят редовно.

Направете Пси топка

Изграждането на Пси топка е въпрос на издърпване на енергия и компресирането и под формата на топка. Тя може да бъде и с формата на квадрат, пирамида или друга форма, която си представя съзнанието ви.

Енергията необходима за образуването на Пси топката НЕ ТРЯБВА ДА ИДВА ОТ ВАС. Винаги трябва да използвате енергия от вселената, а не от себе си. Ако започнете да се чувствате изтощени, значи издърпвате енергия от себе си.

Два енергийни източника

1)      Представете си поток от чиста бяла светлина, идваща от Вселената и изливаща се в горната част на главата ви. Позволете на светлината да изпълни цялото ви тяло и да се придвижи надолу по ръцете ви и да се превърна в Пси топка между ръцете ви.

2)      Визуализирайте как от гръбнака ви израстват корени и отиват дълбоко в земята. Оставете енергията на Земята да се движи по тези корени и да навлезе в тялото ви. След като тялото ви се зареди с енергия, оставете тя да се движи по ръцете ви и компресира между дланите ви във вид на Пси топка.

Не спирайте само с Пси топката

Използвайте  енергийни източници по ваш избор и компресирайте енергията между ръцете си, докато започне да се оформя, като топка. Продължавайте да я изграждате, като събирате все повече и повече енергия, докато накрая почувствате енергията. Тя може да се усети, като изтръпване, топли или студени вълни. След като почувствате тази енергия не спирайте до тук. Продължавайте да компресирате все повече и повече енергия.Просто разтворете малко повече ръцете си, за да може топката да расте.

След като Пси топката стане достатъчно голяма, най – малко с размерите на баскетболна топка и се чувствате достатъчно силни, можете да спрете нейното изграждане и да я разтелите дотолкова, че буквално да влезете в нея и тя да покрие цялото ви тяло.

Това е вашият енергиен щит или както ще го наричаме Пси щит. Докато се намирате под закрилата на този щит всички негативни енергии ще отскачат от вас, вместо да се абсорбират и обработват от тялото ви. Можете да запазите енергийният си щит през целия ден, като просто добавяте по малко енергия няколко пъти. При повечето хора този щит ще изчезне през нощта, когато те си легнат и трябва да бъде възстановен на ново на следващия ден.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Ниакои можели да ми помогне искам да влезна малко в нещата но каточели неразбирам точно всичко или немисе отдава илипак очакваниата ми са по големи и аз незнам благодариа
Наистина се получава! Дори я видях!
.
Яко!
Найстина ли можеш да видиш светлината , ако третото око е отворено
не знам дали ми се е получило, но усещам топлина между ръцете и как тялото ми се затопля
Виж още отзиви
Коментирай
loading...