PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Упражнения за концентрация

Упражнения за концентрация

  1. Упражнения за концентрация
  2. Упражнение за концентрация 1
  3. Упражнение за концентрация 2
  4. Упражнение за концентрация 3
  5. Упражнение за концентрация 4

Упражнение за концентрация 1

Както бе споменато по-рано, способността за концентрация е задължително за всеки, който иска да се научи да манипулира енергията да движи обекти, да ги огъва или други телекинетични или психокинетични способности.

Това упражнение обслужва няколко цели. То изисква съгласувани усилия от ваша страна.

Инструкции

Намерете време в което ще сте необезпокоявани за поне 15-20 минути. Единственото от което се нуждаете е хартия, химикал и часовник с който да отброявате времето.

Преди да започнете, отделете няколко минути да релаксирате ума и тялото си. Това може да стане посредством някои упражнения за дълбоко дишане. Ако медитирате, това е страхотен момент да прекарате няколко минути в медитация.

Упражнение за концентрация 1Когато сте готови натиснете изображението вдясно, за да го видите уголемено. Вашата цел е да поддържате ума и визията си, фокусирана върху малката черна точка в центъра на изображението възможно най-дълго време. Ако вашият ум започне да се чуди спрете упражнението, успокойте се и опитайте отново. Започнете, като обърнете внимание на времето, концентрирайки се върху малката черна точка, възможно най-дълго време. Когато концентрацията ви се наруши поради някакъв причина, обърнете внимание колко време сте били в концентрирано състояние, преди да започнете отново.

Не се учудвайте ако започнете да виждате движение или аура около цветните кръгове. Това е съвсем нормално и в действителност, може да се използва като упражнение, което да ви помогне да се научите да виждате аури. Просто не позволявайте това да ви отнеме концентрацията от малката черна точка.

С трупането на практика ще разберете, че времето прекарано в това състояние на концентрация минава изключително бързо, 10, 20 или дори 30 минути ще ви се сторят като 3-4 минути. Това е момента в който ще разберете, че вече можете да се концентрирате дълбоко.

Продължавайте с тази практика, докато започнете да се концентрирате между 5-15 минути, след това сте готов да преминете на следващото ниво.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Как да се концетрирам трябва да гледам в 1 точка ли ако някой знае да ми обясни
Не можех да залепя точката на стенат затова я сложих с конец да виси...на края на където си мръдна очите натам се мърдаше и точката
Ако го направя може да се случи аз го мога но нищо не става какво да направя слет това незнам
piite si hapchetata che neshto ne vi e dobre
Анонимен
Здравейте хора, от давна усещам разни неща и най накрая се осмелих да чета за тези неща. Ако може някой да ми помогне да се концентрирам...много ще съм му благодарен. Някакъв начин ако знаете..
Виж още отзиви
Коментирай
loading...