PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Психокинеза

Урок по телекинеза: Вилици в коркова тапа

Въртенето на вилица и тапа е усложнена версия на Пси колелото. При Пси колелото се завърта със силата на мисълта парче хартия. Тук става въпрос за две вилици, забити в коркова тапа. Трудността на това упражнение е много по-висока и тук нямаме такава висока чувствителност към външни влияния, като вятър и топлина.

Как да си го направим

Нещата от които имате нужда са:

  • Коркова тапа
  • Игла
  • 2 вилици
  • Бутилка

Съберете отделните парчета заедно, както е показано на фигурата.

Поставете иглата в единия край на тапата и двете вилици, които да са наклонени леко надолу и разположени от срещуположните страни на тапата. Ако сте направили всичко както трябва, структурата трябва да е стабилна, ако е нестабилна и пада, пробвайте да забиете вилиците хоризонтално, а не под наклон.

Упражнение

Извършването на упражнението е също както при Пси колелото, само че този път обекта е по-голям. Настройвате се за упражнението, следвайки инструкциите за подготовка за упражнение по телекинеза. Умът ви трябва да е ясен и да имате връзка с обекта. Ако вече сте експериментирали успешно упражнението с Пси колелото, би трябвало да постигнете успех и тук и да накарате вилиците да започнат да се въртят бавно. Целта на това упражнение е да увеличите масата на обектите, които можете да контролирате, посредством телекинеза. Ако въртенето на вилиците вече не представлява трудност за вас, пробвайте да смените посоката на въртене или да спрете рязко въртенето.

В началото може да използвате ръцете си, за да си помагате. За предпочитане е да изпълнявате следните пози:

  • Дръжте ръцете си ,като дланите ви сочат една към друга в близост до въртележката. Визуализирайте как се формира вихър между ръцете ви и въртележката започва да се върти. Ако можете да създадете Пси топка, използвайте енергията и за да задвижите въртележката.
  • Дръжте ръцете си, като дланите ви сочат към вилиците. Този жест с ръка означава, че вие поглъщате енергия от космоса. Почувствайте енергията в себе си и визуализирайте как тя се насочва към конструкцията, която започва да се върти.
  • Третият вариант за позиция на ръцете е да поставите пръст в близост до вилиците и да си представите как от вас излиза енергия като струя вода и започва да бута вилицата. Другата ръка събира обратно енергията и я връща в тялото ви. Така се образува един своеобразен цикъл.

Основната цел е да успеем да направим упражнението без помощта на ръцете.

Помощ и съвети

В това упражнение повечето хора се сблъскват с временните си лимити. В този случай тези лимити нямат нищо общо с вашите способности, а само с вашата нагласа. Вашето подсъзнание може да бъде телекинезата при Пси колелото, защото то вярва, че може да бъде вятър, който да задвижи колелото. Ако сте усвоили добре този критичен момент може да използвате телекинезата колкото си искате и размера на обектите, които ще манипулирате зависи само от енергията с която разполагате.

Продължавайте да тренирате, докато не изпълните упражнението. Не трябва да се съмнявате. Вашето съмнение е по-трудно за преодоляване от всяко едно упражнение за телекинеза. Ако успеете да контролирате съзнанието си, ще можете да контролирате и всеки обект, посредством телекинеза.

Критики

Докато няма силни въздушни течения не би трябвало въртележката да се движи от самосебе си. Голямата маса тук не прави тази тема толкова деликатна, колкото при Пси колелото.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...