PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Психокинеза

Урок по телекинеза: Левитация на предмет

Ниво: майсторско

Това е най-трудното упражнение за телекинеза. За да можете да повдигате обекти във въздуха, трябва успешно да сте завършили предишните упражнения.

Упражнение

Отначало вземете малък предмет, като парче хартия или нещо подобно. Концентрирайте се и се настройте за упражнението. След това вземете обекта и го поставете между ръцете си. Ръцете ви трябва да са една върху друга и за заобикалят обекта. Почувствайте, че обекта е чиста енергия и че можете да го контролирате. Започнете да раздалечавате ръцете си много бавно. Ако обекта не започне да левитира между ръцете ви си представете как долната ръка го бута,  а горната го дърпа.

След като започнете успешно да левитирате малки обекти между ръцете си, можете да започнете и с по-големи. След това махнете горната ръка и поддържайте левитацията само с една ръка, а накрая махнете и двете ръце. Сега вече можете да левитирате обекти посредством телекинеза и техният размер зависи единствено от енергията с която разполагате.

Не забравяйте, че размера и силата на вашата енергия зависи от вашите намерения. Ако искате да навредите на някой или просто да впечатлите някой, то тогава няма да успеете да левитирате обекти.

Желаем Ви успех!

Рейтинг:
4.1/5 на базата на 10 оценки

Отзиви

.....

Това е доста добро обяснение. Получава се с много опити. Можете да опитвате със седмици. Ще се получи , ако концентрацията и енергията се насочат към предмета.

Нео

Супер лесно! Получава се ... малко въображение, Вяра .... Камъкът е мисъл и когато го осъзнах ясно, не трябваше да повдигам камъка с каквато и да е енергия, а само да променя мисълта и той вече беше във въздухаа, после се превърна във вода... Дори неподвижното му състояние и "невъзможност " да бъде повдигнат със силата на мисълта или по точно врата се поддържа от вярата и убеждението, че това е невъзможно .... собственото ни убеждение, че нещо е възможно ли не го прави такова....

Николай
Моля помощ аз съм само дете );
Николай
При мен не става можели помощ моля,моля,моля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А значи не е само при мене
Виж още отзиви
Коментирай
loading...