PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Психокинеза

Урок по телекинеза: Огъване на лъжица

Ниво: висше

Огъването на лъжица е специална форма на телекинеза. Целта е да се огъне лъжицата, използвайки само силата на мисълта. Тази форма на телекинеза се постига чрез междинни стъпки, които включват контакт с лъжицата. Да се огъне лъжица е едно от най-трудните упражнения за телекинеза и за да го изпълните е необходимо да сте направили успешно някои от по-лесните упражнения.

Упражнение

Първо трябва да вземете една лъжица и да се опитате да я огънете в най-тънката и част, използвайки мускулна сила. Това се прави, за да определите каква сила ви е необходима за огъване на лъжицата. След това се концентрирайте и се пригответе за започване на упражнението.

Вземете лъжицата, като използвате само палеца и показалеца си. Леко разтъркайте лъжицата и визуализирайте как силата на ума ви разчупва твърдата метална решетка на лъжицата и я прави все по-мека и по-мека. Представете си как метала става толкова мек, че не се нуждае от допълнителна сила, за да се деформира. Представете си как бихте се чувствали, ако лъжицата се огъне изведнъж. Сега вече можете да проверите дали лъжицата се е огънала наистина. Това упражнение почти никога не става още от първият път, затова е необходимо редовно да се упражнявате. Ако успеете можете да започнете да се обучавате да огъвате лъжица без контакт.

Помощ и съвети

Ако лъжицата не се огъва, довършете упражнението и я огънете, като използвате мускулна сила. Трябва да усетите, че тя се огъва по-лесно, отколкото преди да започнете упражнението. Това означава, че вашата телекинеза вече работи, просто не е събрала достатъчно енергия. Продължавайте да тренирате и скоро ще можете да огъвате лъжицата, без използването на мускулна сила.

Критики

Много критици твърдят, че топлината на ръцете ви прави огъването на лъжицата по лесно. Това е абсурдно твърдение, температурата на тялото ви е 36 градуса и това няма как да повлияе на стоманата  и да я деформира.

Рейтинг:
4.8/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Не съм правил другите но го направих с лажицата кокато я търках ставаше все по мека и топла после я погледнах за 3 мин. и тя лека полека започна да се угъва
Анонимен
Нищо не стана
Виж още отзиви
Коментирай
loading...