PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Психокинеза

Урок по телекинеза: Огъване на пламък

Ниво: средно

За това упражнение ще имате нужда от свещ, запалка и свещник в който да поставите свещта, така че тя стои стабилно на масата пред вас.

Запалете свеща и я поставете пред себе си. За предпочитане е пламъкът да е малко над линията на зрението и на достатъчно голяма дистанция от вас, така че дъхът ви да не поражда трептения на пламъка на свещта.

Трябва също да се уверите, че няма въздушни течения в помещението в което се намирате. Затворете всички прозорци и след това запалете свещта. Оставете я да гори няколко минути, за да се уверите, че няма някакви случайни трептения на пламъка.

Вашата цел е да накарате пламъка да се огъне. Старайте се да наклоните пламъка първо само на едната страна. Трябва ви солидно огъване на пламъка, а не просто краткосрочно трептене, както когато има някакво въздушно течение.

Не забравяйте да използвате силата на ума си и усетете как тази енергия си взаимодейства с пламъка на клетъчно ниво. Когато двете енергии се впримчат, оставете на енергията на ума ви да огъне пламъка.

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

стасито
ще проработи ли
Виж още отзиви
Коментирай
loading...