PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Психокинеза

Урок по телекинеза: Плаване на клечка за зъби

Упражнението плуващи обекти , като например клечка за зъби в купа с вода е сравнително лесно и изисква минимална телекинеза, за да накарате клечката да плува в купата. Това упражнение обаче не е за начинаещи и е добре преди това да имате няколко успешни опита с Пси колело.

Как да си го направим

Необходими консумативи

  • 1 малка купа с вода
  • 1 клечка за зъби
  • Работна маса
  • Удобен стол за сядане

Всичко от което се нуждаете е купа с вода и няколко клечки за зъби или кибрит. Напълнете купата с вода и поставете внимателно клечката в нейния център. След това трябва да я накарате да плува. За напреднали поставете още една по-голяма купа върху първата, за да елиминирате въздушните движения, като причина за движението на клечката.

Упражнение

Упражнявайте тази дейност, както е описано в указанията, за да се подготвите за упражненията за телекинеза. Умът ви трябва да е ясен и чист, за да постигне връзката в обекта, в случая клечката. В този момент трябва да концентрирате мисълта си и да визуализирате в съзнанието си как клечката се движи напред назад по водната повърхност.

Сложете купата на масата пред вас. Изчакайте малко да се успокои водата. Преди да започнете повърхността на водата и клечката трябва да са абсолютно неподвижни. Използвайте енергията на мисълта си, за да накарате клечката да се движи по повърхността на водата. Различните хора използват различни начини за постигането на това. Някои споделят, че чувстват сякаш са свързани с клечката за зъби, други казват, че усещат клечката за зъби, като част от своето тяло. Други пък усещат, че енергията сякаш излиза от главата им и започва да бута клечката. Трябва да изпробвате тези различни подходи, за да установите кой ви пасва най-добре.

Ако имате затруднения с това опитайте упражнението, като използвате и ръцете си. Насочете пръста си към клечката на разстояние от около 10 см и си представете как енергията излиза от вас и започва да бута клечката. Ако това върши работа, след това пробвайте и без ръце.

За повечето хора е най-добре да използват само един метод в рамките на един ден. Направете многократни опити с малки промени в техниката, но не променяйте опита по коренно различен начин, докато не направите поне няколко стотин опита.

Имайте в предвид , че една от многото теории, която обяснява телекинезата гласи, че резултати започва да има едва когато започнем да събуждаме тази способност в нашите мозъци. Мозъкът е мускул и като всеки мускул има нужда от всекидневни упражнения, за да дава резултати. Многократните упражнения на този мускул дава най-добрите резултати.

Помощ и съвети

Ако вече сте практикували успешно упражнението с Пси колелото, това упражнение не би трябвало да представлява трудност за вас. Ако вече сте накарали клечката да плува, пробвайте нещо малко по-трудно. Опитайте се да накарате клечката да плува, описвайки цифрата 8.

Ако постигнете и това захлюпете купата с по-голяма стъклена купа, за да направите упражнението още по трудно.

Странични явления – те са напълно възможни и са свързани с несъзнателния талант наречен Elementkinesen. Ако по-повърхността на водата се появят вълнички, това е индикация за таланта Хидрокинеза (Hydrokinesis) или Аерокинеза (Aerokinese). Ако водата отчасти замръзва това е Криокинеза (Cryokinesis).

Критика

Основната критика на това упражнение е лесният начин по който клечката може да се движи, поради въздушни течения. За това е важно всички прозорци и врати да бъдат затворени. За да предотвратите и ефекта на дишането сложете си носна кърпа или шал отпред на лицето. За да се избегне движението на водата, оставете купата с клечката в нея за няколко минути, преди да започнете упражнението.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Как точно да изчистя съзнанието си ? Има ли някакви упражнения за изчистване и засредоточаване ?
Иви
Искам да се науча телекинезата но съм нова .Може ли някой да ми препоръча най-лесните упражнения ? Благодаря предварително !!!
Uyhyoooutu
bobi
Adi pomognimi s psi koleloto as s klechkata za zubi ako ne mozhes
Ади
аз я усвоих с пси колелото ... един ден я тренирах с него близо 2 часа с почивки и го завъртях няколко пъти но повечето бяха съвсем леки поклащания и завъртвания и поне два пъти го завъртях напълно... и го правех за пъви път ! пробвай първо с пси колелото , той е най лесно , но трябва да си вярваш че ще го направиш и някак си трябва да го почустваш. Пробвай да си въобразиш и да виулизираш как то се върти и наистина ще стане.. но въпреки всичко трябва да си с изчистено съзнание и да си напълно спокоен/на за да го постигнеш успешно.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...