PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Психокинеза

Урок по телекинеза: Пси колело

Пси колелото е сгънат лист хартия или фолио, който е закачен на игла. Ниския коефициент на триене между хартията и върха на иглата и телекинезата карат хартиеното колело да се върти.

Как да си направим Пси колело

Изграждането на Пси колело може да бъде направено много евтино и бързо. Трябват ви само следните неща:

  • Парче глина, коркова тапа или друг подходящ предмет за закрепяне на иглата
  • Голяма игла
  • Квадратно парче хартия или алуминиево фолио

Размера на хартията определя нивото на трудност на упражнението. Начинаещите трябва да започнат с квадратно парче хартия, около 4-5 см. Сгънете едната страна на хартията през средата два пъти и от другата страна диагонално два пъти. Сложете го централно върху иглата и подгънете четирите ъгъла надолу. Придържайте иглата неподвижна и след това балансирайте фолиото в централната му точка, докато застане стабилно на иглата.

За да предпазите вашето колело от външни влияния и да се уверите, че телекинезата е причината за това движение, поставете голяма стъклена купа или чаша върху колелото. Важно е тя да бъде прозрачна. Ако колелото се движи отново това означава, че можете да контролирате съзнанието и подсъзнанието си.

Упражнение

За да започнете упражнението трябва ума ви да е отпочинал и концентриран. Трябва да насочите мислите си към Пси колелото и да визуализирате как хартията започва да се върти. Някои надарени хора могат да направят това още с първия опит, но по принцип е нужно време и опит, за да накарате колелото да се върти. Много хора изпитват проблеми да установят връзка с обекта, поради това за начинаещи се препоръчва да сложат ръцете си в близост до колелото.

Препоръчват се следните пози на ръцете:

  1. Дръжте ръцете си на достатъчно разстояние от Пси колелото, като и двете ви ръце трябва да са насочени към него. Визуализирайте вихър, който се образува между ръцете ви и колелото започва да се върти. Ако можете да създадете Пси топка, използвайте нейната енергия, за да задвижите колелото.
  2. Дръжте дланите си нагоре близо до Пси колелото. Тази поза означава, че вие поглъщате енергия от космоса. Почувствайте енергията в себе си и визуализирайте как Пси колелото започва да се върти. Обратния вариант е да държите дланите си надолу към Пси колелото. Това е по-пасивно отношение и по-голям ефект има, когато дланите са нагоре.
  3. Третият вариант за позиция на ръцете е особено подходящ за хора, които имат определена визия и разбирания. Поставете пръст на Пси колелото и си представете как от върха му излиза енергия, като водна струя. Другата ръка събира енергията на изхода и я абсорбира обратно в тялото. Така се създава един цикъл.

Целта е да се научите да движите колелото без да държите ръцете си в близост до него. Ръцете са само нещо като мост, който да преодолее разстоянието между ума и обекта. По-късно ще разберете, че няма такава дистанция, но всичко с времето си.

Помощ и съвети

В началото е напълно нормално да не можете за завъртите Пси колелото. Ако можете отделяйте всеки ден по 10-20 минути в упражнения. Когато сте малко по-напреднали вече трябва да се опитвате да повлияете на посоката на въртене, например по посока на часовниковата стрелка и обратно. Целта на това упражнение е постигане на контрол върху колелото и да се променя посоката на въртене, без да се използват ръцете.

  1. Много хора споделят, че не могат да задвижат колелото, когато го поставят под стъкло. Това което те не могат да разберат е, че поставянето на стъкло е за да се гарантира, че именно телекинезата е причината за движението на колелото, а не издигането на топлия въздух. Така разбира се упражнението става по трудно, но след като сте успели да го направите можете без капка съмнение да сте сигурни, че сте развили вашите телекинетични умения. Тези които не слагат чаша върху стъклото не могат да кажат същото.
  2. Изцяло от вас зависи дали предпочитате да използвате фолио или хартия, за да направите вашето колело. Според някои хартията е по-удачният вариант, докато според други това е фолиото. Пробвайте и двата варианта и изберете този, който ви допада повече.
  3. Един от най-често задаваните въпроси е как да накарате мисловната си енергия да задвижи колелото. Няма универсално обяснение, което да е общовалидно за всички, затова е невъзможно да се каже как точно да се направи. Един типичен пример е комбинацията между това да позволите енергията да излезе от тялото ви и да отиде към колелото, като същевременно визуализирате тази течаща енергия от тялото си.
  4. Много хора споделят, че постигат резултат само когато оставят енергията да се спусне по ръцете им . Можете да изпробвате това и да видите дали то ще даде някакви резултати за вас.
  5. За да постигнете телекинетични способности трябва да имате непоколебима вяра. Не се заблуждавайте, че ще бъде лесно. Ще постигнете по-добри резултати ако правите упражнения по 10-15 минути на ден, всеки ден, отколкото ако се упражнявате с часове да речем веднъж седмично. Може да минат седмици преди да постигнете някакви резултати, но не се отказвайте. Ако се откажете никога няма до можете да го направите.
  6. Ако седмици наред не постигате никакви резултати, може би ще се запитате защо искате да развиете телекинетичните си способности. Някои хора искат да развият тези способности с користни цели. При тях е по-вероятно да не се получи нищо и те само си губят времето.

Критики

Основната критика на това упражнение е лесното движение на колелото причинено от движенията на въздуха. Друга основна критика е, че топлината на ръцете може да затопли и въздуха около колелото и това да причини движение. За да предотвратите това покрийте колелото с купа или чаша.

Рейтинг:
4.4/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Всички са мръсници

НИЩО НЕ СТАВА БЕ !!!

Алекс

Като по малка го практикувах в продължение на 7-10 дена и накрая ми се получи. В началото беше само леко поклащане на колелото. Започваше леко да се задвижва на ляво и после веднага на дясно сякаш е объркано и не знае на коя страна да поеме. След 1-2 дена си представях как започва да се върти по посока на часовниковата стрелка и наистина се получи. Не слагах чаша или купа, но започнах да сядам на 1 метър от пси колелото за да видя дали наистина не е от топлината на ръцете и от това че дишам. Дори когато седнах далеч, наистина си се въртеше без капка затруднение, правех го с лекота. Беше ми нещо като хоби след като се прибирах от училище :). Съзнанието наистина трябва да е изчистено, трябва да сте трезви и упорити, за да се получи наистина. Най вече имайте вяра, че ще постигнете резултата.

Илона Петрова

Ами съвсем малко се завъртя

:(

Нищо не става. :(

Стана завартя се съвсем малко но преди малко наистина се завъртя!!!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...