PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Психокинеза

Урок по телекинеза: Търкаляне на химикал

Необходими консумативи

  • Плоска повърхност за работа
  • Удобен стол за сядане
  • Химикал или писалка с овална форма

За това упражнение ви трябва химикал, който има идеална овална форма. За да проверите дали ще ви върши работа сложете химикала на масата и духнете силно. Ако той започне да се търкаля значи е идеален за упражнението.

Вашата цел е да използвате химикал, който има възможно най-малко съпротивление. След това можете да използвате и химикал с плоски страни, за да направите упражнението по-трудно.

Инструкции за упражнението

Седнете в удобна позиция близо до масата на удобна височина. Уверете се, че повърхността на масата е плоска и че не докосвате масата, така че по случайност да накарате химикала да се върти. Отделете си няколко минути да се отпуснете, като успокоите дишането и съзнанието си. Използвайте енергията на мисълта си, за да накарате химикала да се търкаля по масата.

Опитайте се да се превърнете в едно цял с предмета, който искате да манипулирате. Енергията на съзнанието ви от мозъка ще се предаде на химикала и вие ще видите как той започва да се търкаля по масата.

В първоначалните етапи вероятно ще са ви необходими много усилия, за да постигнете това. Помнете, че изграждате способности, които не сте използвали до сега и за това това може да отнеме доста време. Това е нещо като мозъчен мускул, който трябва да бъде развит и трениран. Тук важи старата поговорка без болка няма напредък и този мускул трябва да бъде развит, като всеки друг мускул по тялото.

Първият знак, че нещо се случва е като видите химикала да потрепва леко. Той ще се придвижи с около сантиметър и след това бързо ще се върне в началната си позиция, като това може да ви разколебае, дали наистина сте го преместили или не. Не позволявайте да ви обземе съмнението дали можете да го направите. Трябва да гледате на малкият напредък отначало, като на победи, а не като загуби. Това показва, че правите правилните неща, за да изградите силата на мозъка си. Показва ви, че сте на прав път и вече можете да изследвате собствените си способности.

Тези които гледат на малкия напредък, като на загуба ще трябва да работят много по-усърдно и дълго, за да развият своите способности, защото съмнението изгражда стена между вас и способностите ви. За това продължавайте опитите с непоколебима вяра и воля и не след дълго химикала ще започне да се търкаля по масата.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 12 оценки

Отзиви

Виктория
Моля ви кажете ми как да имам телекинеза уча се от 2 години но нищо не става а аз много искам моля ви който има телекинеза да ми каже как са ке здобия с телекинеза моля ви това ми е мечта от малко
Salata_cezar_
Оу въй. Тука имало хора? Искате ли да си създадем група в ИНСТА и да си помагаме или нещо подобно? Не съм много добър но мога да помогна с аеро техно хидро електро пиро и атмо кинеза!!! Напоследък ми е скучно и не намирам смисъл в използването им но се надявам да намеря като помагам на други да се усъвършенстват. Ако някой е съгласен да ми пише името ми е инстата!!!
imam opit v tova
az sushto se zanimavam s tova ot veche edna godina, kato se uprajnqvam vseki den i sum postignal dorbi rezultati, moga mnogo dobre da manipuliram energiqta okolo men, da mestq folio bez ruce i s ruce, moga da pull-vam kencheta, dori nauchih electrokinesis koeto predstavlqva da manipulirash energiqta v elektricheskoto osvetlenie,moga da nakaram lampata da premigva po moi sobstven nachin, no ne vinagi se poluchava, zashtot sum chovek i vse pak se izmarqm, no nikoga ne se predadoh i produljavam, kusmet na vsicki v tazi sfera<3
😁🌊🌺
Здравейте на всички ❤️. Аз още не владея телекинеза , но се опражнявам . Някой иска ли да си направим група в Snapchat 💛 ако някой иска така се казвам : emma_ignatova Ще ви приема поканата само след това ми пишете че сте за групата В тази група може да си даваме съвети или нещо такова ❤️моля ви
Teodor

По принцип аз още се уча на телекинеза и се получава, но тези, които не вярват в тези магнитни сили никога няма да могат да направят телекинеза. За това вярвайте. На мен ми се получи с химикал. Повярвайте ми. Тези, които се опитват - да знаят, че някой ден ще се получи. Просто полагайте повече усилия. Радвам се, че сте ме разбрали. Благодаря ви.

 

Виж още отзиви
Коментирай
loading...