Назад до Изохронни тонове

Изохронни тонове

  1. Изохронни тонове
  2. Изохронни тонове за телекинеза

Изохронни тонове за телекинеза

Както бе посочено цялата област на тази наука е в много ранна фаза и затова никой не разполага с всичко отговори дали това наистина работи, защо на някои действа, а на други не и дали е безопасно да се използва. Поради това следната информация е посочена само за тези, които желаят да експериментират със звуковите вълни и не гарантира никакви резултати или безопасност. Използвате го изцяло на свой собствен риск.

Тъй като в последно време има все повече информация от резултатите от експериментите с  Изохронни тонове, скоро ще се появят и специфични начини за използване на технологията. Въпреки това в този момент може да има все още неизпитани начини за използването на технологията. С други думи няма правилни или грешни начини за използване на Изохронните тонове. Повечето хора, които са експериментирали известно време смятат, че използването на специфичен тон, без каквато и да е фонова музика или шум в рамките на 15 минути действа най-добре. За много хора обаче това което е най-добре не се вписва в живота им.

Изследванията показват, че слушането на тонове с музикален фон води до същите резултати. Просто трябва да определите, колко дълго трябва да се слушат тоновете с музика за фон. Слушането на чист Изохронен тон за продължителен период от време може да доведе до нервно напрежение, особено когато този тон е тонизиращ.

За да преодолеете този проблем, можете да изтеглете широк асортимент от музика безплатно свалена от интернет. Вие сами трябва да прецените дали чистите тонове или тези примесени с фонова музика ви действат по добре и времето, което ви е необходимо, за да получите необходимото въздействие.

За хора експериментиращи с  Изохронни тонове е най-добре да продължат самостоятелно да правят своите изследвания, защото това е най-продуктивният начин да се работи с тонове. Методът на опита и грешката е най-подходящ за този вид изследвания.

Как да си направим Изохронни тонове

Това е извън обхвата на тази статия и ще отнеме няколко страници, за да се обясни това. В интернет има безплатен софтуер, който може да ви помогне да миксирате собствена музика без никакви проблеми.

Например можете да изтеглете безплатно едноминутен isochronic tone, който е с честота 7.83 Hz и е известен, като резонанса на Шуман, който всъщност е честотата на Земята. Има още много тонове.

След като сте изтеглили някакъв Изохронен тон можете да използвате свободен софтуер, като Audacity, за да направите копие на тона и да ги добавите заедно за създаване на тон толкова дълъг, колкото искате. Може също да добавите тона към любимата си музика и да си го добавите към mp3 плейъра, за да го слушате където пожелаете.

Ако слушате чист тон за продължително време и това не ви притеснява, можете спокойно да настроите музикалния си плейър да повтаря този тон отново и отново.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...