Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Свръхспособности  »  Психокинеза  »  Какво е Телекинеза

Какво е Телекинеза

Какво е Телекинеза

Какво представлява телекинезата, като определение?

Способността да се движат обекти, чрез мисълта или волята, без прилагане на физическа сила.

Въпреки че няма на 100% научно проверими доказателства, че тя съществува, не позволявайте това да ви настрои скептично, тъй като само преди малко повече от 100 години, науката казваше, че е невъзможно човек да изгради машина, която да лети. Учените сгрешиха за самолетите и сега всеки, който твърди, че телекинезата не съществува също греши.

Сега, когато имаме работна дефиниция за това какво е телекинеза, нека да видим дали можем да разберем какво точно е телекинезата? В края на краищата това е процес при който трябва да се премести обект с ума, но по-трудното е да разберем как и защо някой е в състояние да движи обекти с ума си.

Телекинезата е взаимодействие между вашата лична енергия и енергията на обекта на който се опитвате да въздействате. Най-големият проблем е, че мнозинството от хора, които искат да разберат какво е телекинезата не знаят как да доведат личната си енергия, така че тя да си взаимодейства с енергията на обекта, който се опитвате да манипулирате. Начина на постигне на телекинеза е посредством метода опит – грешка.

Основната причина толкова малко хора да могат да покажат своите телекенични способности, показва, че областта от мозъка ни, която е в състояние на конвертира енергиите не е добре развита. Всяка година науката се доближава все повече до разработването на начин за измерване на енергията, която нашият ум и тяло усещат. Объркването идва от факта, че хората са склонни да мислят, че ако науката не може да измери нещо, то не съществува и от друга страна, ако науката може да измери нещо, значи имаме пълни познания и способност да го използваме. И двете понятия са грешни.

Има енергии за които науката знае, но все още не може да измери. Трябва да знаете, че ако вземем в предвид огромния мащаб на универсалното знание, ние хората сме все още бебета. Ние сме направили огромни скокове в границите на познанията си през последните 50 години, но все още има още страшно много какво да развиваме. В даден момент от бъдещето някои хора предполагат, че всеки ще бъде в състояние да се само-телепортира и никой няма да е в състояние да лъже, защото ще е лесно разгадаем за останалите.

Ние все още не можем да достигнем това ниво. Хората, които се опитват да постигнат напредък в тези способности ще бъдат основателите на тези способности в бъдеще. Ние сме тези, които чрез нашата практика и медитация, причиняваме промени в мозъка си, които ще развият телепатичните ни способности в бъдещето.

Не позволявайте липсата на способности веднага да преместите даден обект да ви накара да се откажете. Ще дойде ден, когато резултатите ще се появят. Няма да бъде като разклащане на земята, но ще усетите със сърцето си, че умът ви е причинил това движение.

Не позволявайте опитите които правите да бъдат небрежни. Много от младите хора, които научат какво е телекинезата, очакват да постигнат моментални резултати. Те ще използват всякакви предмети в своите опити и няма да се притесняват да блокират външните сили от причиняването на движението.

Ако решите да направите PSI колело, отделете време да се уверите, че то е балансирано и нивелирано. В противен случай се създава ситуация в която движението на самата земя може да предизвика движение на PSI колелото.

Ако не вземете предпазни мерки за предотвратяване на тези неща да се случат, ще се самозаблуждавате и в крайна сметка ще се откажете. Отделете време, за да направите нещата правилно и когато направите първото преместване на обект ще усетите, че то е причинено от вас, а не от някаква външна сила и такова ще усетите с вашият ум, тяло и душа, какво е телекинезата.

 

Рейтинг: 4.0/5 на базата на 4 оценки
прегледи 23120

Препоръчани продукти

Коментари за Какво е Телекинеза

 1. .

  Здравейте, искам да ви попитам нещо. Защо не ми се получава като се коцентрирам върху топката и си представям как я привличам сега и не ми се получава. МОЛЯ ЗА СЪВЕТ, ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН МНОГО!!!!!

 2. 1.

  А друг път получавало ли се е?

 3. 2.

  ami i az ne znam tochno kak za sega moga samo psi kolelo ( e ne tolkova dobre) ponqkoga kato ne mi se poluchava zapochvam da si igraq s hartishkata za da q usetq po silno sled tova otnovo q slqgam vurhu iglata i to se zadeistva(toest se vurti) dano da ti pomogle molq i na men pomognete malko

 4. 3.

  Вероника, пробвах твоя опит, но не ми се получи.

 5. 4.

  трябва да вземеш по малък предмет този който е по лек като балон или парче хартия не че аз съм го правил пробвам но не може да стане веднага с времето вие ще усетите с балона трябва да го сложите на разстояние и да мислиш за примерно вятър който го бута на пред но без да мислиш за друго защото няма да стане нищо и да ви кажа трябва първо да се концентрирате върху даденият обект и след това ще можете да го направите .. А за псиколелото сега ще ти пратя ликн за да видиш

 6. 5.

  Трябва да ви удари гръмотевица и тогава ще стане но е опасно защото много малко кора оцеляват от удар на грамотевица

 7. 6.

  az go pravq mn dobre...no ne razbiram,zashto nemoga da go vdigam v vuzdoxa

 8. 7.

  От днес започвам, но може ли по подробни насоки от тези, които са успяли да помръднат даден предмет. Колко време ви трябваше, как го направихте и ще може ли чат на лично.

Подобни статии

Телепатия

Телепатия

Телепатията е начин за предаване на информация между хората, без участието на петте сетива (чуване, ...