Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Свръхспособности  »  Психокинеза  »  Как да усвоим телекинеза

Как да усвоим телекинеза

Как да усвоим телекинеза

Един от най-често задаваните въпроси е как се прави телекинеза. Отговора е труден, защото няма общоприет метод, който да работи за всички. Много хора си мислят, че всичко ще стане с едно магическо хапче, което изведнъж ще им даде супер телекинетични способности, но това няма как да стане толкова лесно.

В някои отношения е лесно да се учи телекинеза, но трябва да положите необходимите усилия. Всеки човек е различен и усилията, които трябва да вложите в обучението си, зависят от това колко добре ума, тялото и душата ви приема обучението. За много хора това отнема прекалено много усилия и по тази причина повечето хора няма да се научат как се прави телекинеза. Тя отнема отдаденост и желание, много по-силни, отколкото повечето хора са готови да вложат, за да развиват телекинетични способности.

Как се прави телекинеза?

Иска ни се да имаше магическо хапче, което изведнъж да ви даде 100% телекинетични способности. Иска ни се да ви кажем правете дадени  упражнения по три пъти на ден и ще можете да използвате на 100% телекинетичните си способности, но просто не става по този начин.

Досега никой не е в състояние да опише подробно точните стъпки, които са необходими, за да накарате мозъка си да манипулира енергии по правилния начин, така че да имате пълни телекинетични способности.

Това изисква опити и усилия, за да откриете перфектната комбинация на ума, тялото, енергията, вярата и мислите, които да изкарат у вас телекинетичните ви способности.

Допълнителна трудност идва от факта, че правилната комбинация днес не означава, че същата комбинация ще е валидна и следващия път. Точно това прави телекинезата толкова трудно начинание.

Дори когато постигнете някакви резултати е малко вероятно да сте способни веднага да ги повторите. Повторното постигане на резултат става по-бързо, но не е изключено да отнеме няколко седмици.

Работи ли телекинетичното обучение

Повечето хора не могат да разберат защо след като улучат перфектната комбинация от енергийни манипулации за постигането на телекинеза, не са в състояние да го повторят и да практикуват телекинеза редовно.

Има няколко школи, които се занимават  с тези въпроси. Много хора вярват, че ние винаги сме имали психически способности, но понеже сме отричали съществуването на телекинеза толкова дълго време, почти сме загубили способността да ги използваме и само силата на волята може да ни върне обратно тези психически способности.

Друга мисловна школа счита, че сме достигнали точката в нашата еволюция, при която тези способности започват да се проявяват. Според тях ние продължаваме да напредваме с нашата еволюция и нашите вродени и други психически способности ще стават все по-силни, докато един тен станат общовалидни за всички, както например сега е нашия говор.

Спорно е коя от двете тези е по-правдоподобна, но е видно, че все повече хора придобиват тези психически способности и може би не е далече деня в който те станат толкова често явление, колкото например в момента е карането на кола.

Как да научим телекинезата?

Някога чували ли сте поговорката: „Практиката прави съвършенството.” Това е основният механизъм, практиката. В този сайт ще ви дадем някои съвети, които са помогнали на други хора да се научат на телекинеза и те могат да помогнат и на вас. Добре е обаче и да експериментирате по своему. Надяваме се да споделите вашите експерименти с нас.

Споделянето ще помогне на повече хора да разработят своите телекинетични способности. Няма единен механизъм за постигането на телекинеза, който да работи за всички, но споделянето на повече практики и мнения е от голяма полза за хората, които тепърва се захващат с това интересно начинание.

Рейтинг: 4.0/5 на базата на 22 оценки
прегледи 58919

Препоръчани продукти

Коментари за Как да усвоим телекинеза

 1. .

  dosta trudni4ko e tova

 2. 1.

  da no kakvae 1 va stupka?

 3. 2.

  imali nqkoi koito da mi pogne

 4. 3.

  не мога да повярвам че стана много ви благодаря :)

 5. 4.

  някой ще кайе ли упражненията за телекинеза

 6. 5.

  Здравей искам да попитам, какво направи, за да се получи ?

 7. 6.

  И какво точно трябва да правим? За да си върнем забравените с времето способности ?

 8. 7.

  imali nqkoi koito moje da me nau4i

 9. 8.

  az sam dobar u4enik haha

 10. 9.

  Това не е толкова трудно.Трябва да се средоточим и най-важното-да няма и капкачица съмнение,защото иначе НИЩО няма да стане.

 11. 10.

  чета редовно всякакви статии и блогове, книги и т.н. за различните пара-способности, които човек притежава и може да развие. медитацията е първото нещо, което трябва добре да усвои. всеки сам разбира интуитивно как да постигне дълбока хармония със себе си, няма точна формула.
  за първо упражнение усвояването на телекинеза е посочен предмет - химикал. аз обаче предпочетох нещо по-леко - балон , чиято вътрешност запълних със своят вдишан въглероден диоксид - мисля, че това ми даде успокоение - цялостна работа със собствена енергия.
  можепърво да хванете балона, да си поиграете с него . да си го подавате от едната към другата ръка. след това седнете на пода в удобна позиция , поставете балона на разстояние от вас и се опитайте със силата на мисълта да го карате да се приближава и отдалечава от вас. при мен първо потрепваше, после правеше полукръгови движения, накрая цяла окръжност . в момента работя над това да го повдигам от пода без физическа сила. може да опитате , като комбинирате мисъл и визуализирате исканото от вас действие , чрез ръце насочени към него. визуализирайте енергията , която пращате към него. може да си представите вятър, или псикинестатично да го ''докосвате'' и изпращате в посока, желана от вас. упражнявайте се някакъв период само с балон, когато решите , че вече сте подготвени и усвоили донякъде способността, вдигнете нивото на трудност с нещо, по-тежко от балон. важно е, когато усетите болка в слънчевият сплит (под диафрагмата) или леко главоболие, или мисълта ви се отклонява - да знаете, че е необходима почивка. не цигара време, а още медитация , например. ((:

  Човек може всичко !
  ...стига да опита. ;)

 12. 11.

  TELEKINEZA PRAVA SI TAKA E AZ VLADEYA MALKO 4TE ELEMENTA I TI STE MOJES

 13. 12.

  As gordolo moga da te naucha na neshto ot telkinezata

 14. 13.

  Половината от тук коментиралите, дори не могат да пишат правилно. Смятам, че ако всичко беше толкова "трудно", колкото го описвате, днес щеше да е пълно с гений които управляват 100% от мозъка си. За да успее човек да се приближи минимално до вашата цел, то той трябва да се храни правилно, да приема достатъчно вода, да се откаже от всички вредни навици, да пренастрой ума си към по-висша цел, да хармонизира дух и тяло и най-важното да учи докато е жив. И все пак има реална опасност хората отдали се на това изцяло да полудеят малко или много.

 15. 14.

  Според мен, телекинезата съществува ! Често когато седна пред компютъря и в стаята няма друг освен мен усещам как предмети като химикали и листове от тетрадки помръдват, не стоя на отворен прозорец или врата и няма течение в стаята логиката води до мисълта, че или има чуждо присъствие в стаята - дух. Или помръдваме предметите без да осъзнаваме какво се случва !

 16. 15.

  аз имам теликинеза и едни мои приятелки не знаем как става но го можем

 17. 16.

  Na men ne mi stava imali nyakoy koyto da mi kaje

 18. 17.

  Хайде де

 19. 18.

  Pluchi se saborih televizora mnogo vi blagodarq

 20. 19.

  kak go subori

 21. 20.

  molqte pomogni mi

 22. 21.

  Аз реших първият ми експеримент да е с монета. Да я хвърля и да опитам да манипулирам падането за да падне ези или в моя случай- тора. Първо трябва да гледате как тя се върти и пада, а след това си представете орнаментите на избраната от вас страна на монетата. Като за начало започнете с монета от 1лв. Но аз реших да ми е по-трудничко и работих с монета от американски четвърт долар с по сложни- орнаменти. Сега ще пробвам метода на Телекинеза. Ако ви е трудно да си представите как някой предмет лети или се движи гледайте филма или прочетете книгата "Кери". Но предопреждавам- малко е страшен и брутален. Така че ако сте от най-страхливите не го гледайте. Предупредих ви!!!!

 23. 22.

  ne razbiram kaka da go napraviq

 24. 23.

  Zdraveite as sam na4inae6t no ospiah da vartia list hartia varho igla

 25. 24.

  но каак??пробвах 1000 пъти и не ми се получи!!моля някой за помощ!!!!!...

 26. 25.

  ако изобщо съществува не трябва да има значение тежеста и големината на предмета :}

 27. 26.

  има значение тежестта, разбира се, при това тя е в обратнопропорционална зависимост от тежестта на съдържанието в черепната кутия...наблюдават се, съответно, два гранични случая :1.нищо не се случва и с най-лекия предмет; 2. всички предмети се движат без дори да си го помислиш.

 28. 27.

  ami az ospqh da procheta edna kniga.V neq pishe che za da imash telekineza ili druga darba trqbva da imash nqkakvo zabolqvane na mozaka kato ot 2-te strani nad ushite mozukut e ugolemen i tova ti dava do 13% da izpolzvash mozukut si vmesto 10% tezi hora koito imat takiva otkoneniq se narichali alfi

 29. 28.

  Как да го направя аз съм на 10 години

 30. 29.

  Аз знам ,че нищо незнам , имали господ, как сме се появили? Аз вярвам , че човек е способен на всичко. Силата на хората е в интелекта , а хората както и всичко живо ев. Рано или късно ,ще можам многэ пэвече от телекинеза, а може и вече да е възможно неспирайте да вярвате. А хора , които са го постигали са някои монаси от шан ли.

 31. 30.

  Става това с балона !!! сядаш, медитираш, бира в ръка, включваш вентилатора и балонът обикаля половината стая
  телекинеза :)

 32. 31.

  първо трябва да се научите да се концентрирате на 100% второто коети трябва да разберете е че ако се опитвате да огънете лъжицата никога няма да можете защото няма лъжица единственото което се огъва сте самите вие . Когато разберете това ще се получат нещата

 33. 32.

  трудно е това което искате да направите защото сте обременени с много боклук но не се притеснявайте така са 90% от хората на земята за да практикувате телекинеза трябва да изчистите много боклук знам че написаното много малък процент ще разбере но дали ще осъзнае. Искайте и ще ви се даде . И един въпрос за какво ви е телекинеза какво ще правите с нея тя работи само за изчистени души без да мислят зло съзнателно или не съзнателно на вас за какво ви е запитайте се това и бъдете искрени много от вас няма да успеят никога само по коментарите ви ми става ясно че на вас не ви трябва тази способност за да вършите добро а за лични облаги интерес или искате да сте различни или да навредите на някой тогава няма как да ви се даде много път имате да извървите приятели докато изчистите вашето съзнание . Сега задачата ви е не да владеете телекинеза а да се отървете от вашето ЕГО

 34. 33.

  Медитацията и увереноста а най вече трябва да знаеш как да черпиш мана от сичко живо около себе си

 35. 34.

  Аз сенопитвах от вчера почвах но като се замисле и си мисля как повдигам с пръст парчето хартия но не става и ми става лошо докато се замислям не знам защо и опасно ли е но само за малко стана и много ама много малко се повдигна но после спрях защото ми се зави свят и за това опасно ли е това да ти става лошо и как да си прочистя ума... ако можете ми кажете на лист ето ми го и фейзбука https://www.facebook.com/niki.liobenov

 36. 35.

  аз искам да мога да владея тази сила за да правя добро на хората и грешките примерно в писането е е защото някой хора са неграмотни аз защото бързат поне е така при мен ааа аз искам да помагам на хората да ги радвам какво правя ако въобще ще да левитирам над предмети искам и да съм различен за лошо не бих го направил освен ако някой нарани някой от семейството и приятели в смисъл ако го простреля или нещо тогава ще я използвам но не за да го убия а просто да го сплаша и предам на полицията не ман мио стана интересно защото аз не съм се занимавал никога с такова нещо и за това иначе аз се занимавам с музика тя ме влече повече де защото с нея се занимавам от години и никога не бих се отказал това е динственото нещо от което не съм се отказвал да пея иначе принципно много лесно се отказвам но в пеенето вижда че мога да имам бъдеще и кариера и за това аз телекинетаза ми е като второ хоби или както го наречете вие

 37. 36.

  аа аз съм на 15 и не спирам да вярвам 29 номер

 38. 37.

  Аз искам да владея телекинезията, не с лоши цели, а за фокуси например. :D

 39. 38.

  Наистина е много трудно не мога да се справя помогнете ми така аз само си внушавам че това нещо се мести или лети но не е така какво трябва да направя вече губя вяра в това ине знам какво да правя

 40. 39.

  ами да но зависи как я усвоиш има хора който с това нещо помагат на хората

 41. 40.

  ами да но зависи как я усвоиш има хора който с това нещо помагат на хората

 42. 41.

  това е много трудно и мисля да се откажа просто нямам нерви вече да чакам и да не става нищо

 43. 42.

  никога няма да мога да се науча и не мисля да се ядосвам повече с това мисля че това е краят

 44. 43.

  В една книга бях чел на Дейвид Уилкок Вселенското енергийно поле че някаква жена учена(забравих и името :Д) отишла в Тибет през 60-те години на миналия век за да прави изследване на Тибетците но по на бързо че е дълга историята. Видяла е как монаси се на нареждат в полумесец в няколко реда в поза за медитация и е имало един прав монах който свирел на флейта ,( изследователката казва че звукът от флейта бил невероятен)след като започнела музиката монасите в полумесец започвали да медитират и какво станало те започнили да повдигат големи парчета камъни където и модерни машини били се затруднили много е интересна историята ако ви интересува намерете книгата и я прочетете може и да получите някои отговори за това което търсите

 45. 44.

  Също така диетата е много важна без захар мляко паста за зъби брашно сол заводско месо заводски зеленчуци пържени неща има в нета много материал за здравословното хранене. А защо с тези неща не трябва да се храним защото калцират епифизната жлеза а тя е ключът към екстрасензорните ни възприятия. Разбирате ли умишлено се притъпяват тези качества на масите.Във всичките храни които описах има флуорид вещество което калцира епифизата и това е умишлено има много материал по темата :)))

 46. 45.

  Ако и ма някой кото може да ми помогне моля да ми помогне. Аз също успях с това с балона но само го привлякох не беше статично електричество защото го бробвах върхи косата на сестра ми и не й повдигна косата.Как мога да успея?!Много ви моля,ужасно много ви моля-ПОМОЩ

 47. 46.

  Хей хора, има ли някой, който да ми помогне с телекинезата, пробвах и усещам, че всякаш всеки момент ще се повдигне или задвижи, химикалката или монетата, но така и не става. Някой, да ми помогне??! ☺☺☺

 48. 47.

  на мен ми се е случвало следното...както си гледам и изведнъж светът изчезва за части от секундата. Учудих се, поразрових се из нета и познайте какво се оказа...мигане

 49. 48.

  аз мога и знам как става но безплатен хляб няма ;) ако има желаещи струва 2000 лв обучението вие кво си мислите че е така ще ви се даде

 50. 49.

  Приятел калциране не калциране това е енергия в много по висше ниво от пихтиестото съдържание в черепната ти кутия. Ако масата на предмет не може да ти попречи да го преместиш или дадена преграда то повярвай ми калцирането е просто един от предразсъдъците, които ще ти пречат и занапред. Според писаното из "дебелите книги" нито тежаста нито размера ще имат значение. Това е единствено до нагласа, до това на какво си способен да повярваш. Ако ще и 20 години да опитваш и прокрадващата се мисъл (това е невъзможно но ще опитам) ти вдъхва съмнение никога нищо няма да се случи докато мозъка ти казва невъзможно е и ти се съгласяваш няма да видиш ефект. Аз се считам за широко скроен човек и способен да приема доста неща. При мен все още не се получава но аз също усещам това досадно усещане за съмнение въпреки опитите да го игнорирам. Имам обаче един случай един възрастен човек на улуцата илюзионист някакъв спрях да погледам. Човека искаше някой да асистира и веднага се съгласих. накара ме да извадя някаква банкнота без значение стойнист размер и прочие. Спомням си беше доста приличо използвана десетолевка. Човека ме накара да я разгъна и да я поставя на ръката си. Възрастния човек протегна ръка и започва да описва кръгове на 20-30см над банкнотата и когато тя се завъртя аз се стреснах и я изпуснах съвсем неволна реакция но това е нормално. След това я поставих пак. Искам да уточня, че това беше моята десетолевка нямаше конци корди и прочие и по интересното е че дори не усетих някаква енергия както предполагам някой ще се запита. Усещах само банкнотата която ме гъделичкаше и все едно беше забодена в средата никакви хаотични движения само в кръг. След като човека спря да описва кръгове ме накара да обърна ръката си и банкнотата естествено си падна на земята :) От тогава понякога опитвам но точно това съмнение което обзема почти всеки мисля, че то пречи. Мисля че малко медитация просто за да се избистри съзнанието би помогнала. Наскоро четох за метода със звуците с двойния тон HOLOSYNC мисля, че това може да помогне. Доста отпускащо действа и би помогнало за концентрация. Дано да съм дал малко надежда на вярващите в себе си интусиасти. Успех

 51. 50.

  Аз владея това нещо не го осазнавах но преди 3 месеца правих проект и се бях съсредоточоил върху изреска от вестник, след това си представих че я местя и точно това стана, тя се премести с около сантиметър или по малко. Сега с доста усилия местя дистанционно но много ме боли главата или понякога корема. не трябва да има шум или ако има да не ви разсейва. Без вятър.

 52. 51.

  Аз като си кажа, че ще вкарам тройка на стрийт баскет и става!

 53. 52.

  Телекинезата е лесна стига да го вярваш ето стъпките 1:насочете ръцете си към предмета 2:претставете си че го хващате 3:преместете го
  аз лично успях така но при всеки човек е разлино.
  все пак успех

 54. 53.

  Това са заблуждения. Човек със своя ум не може да движи предмети в пространството. Ако има движения на предмети, това винаги е с помоща на външни зли сили - демони. Само Бог владее телекинезата. Защото Бог е сътворил света със своето слово или мисъл. Когато Иисус Христос е възкресявал мъртви или е излекувал парализирани хора- това е висша форма на телекинеза, да задвижиш мъртвото и неподвижното със силата на духа и словото. Иисус Христос винаги е казвал на мъртвите " стани и ходи"

 55. 54.

  Това изобщо действа ли ? Звучи ми хубаво да можеш да движиш предмети с ума си , но в същото време и нереално. Досега не съм виждала хора да местят неща само с мисълта си .Вярно е , че силата на мисълта е голяма ,защото ако човек иска нещо толкова силно то се сбъдва . Но наистина теликинезата според мен не съществува . Ако има човек ,който да може да прави такива неща с ума си , нека да каже , защото аз не познавам такива хора.

 56. 55.

  Аз незнам дали го правя или и ми се струва че се помръдва леко

 57. 56.

  Иьвинявайте ,но,като чета много идиоти са събрани на едно място!!!!!!

 58. 57.

  Давам помощ на всеки малоумен.!!Адрес:Карлуково..Скален дом....Който умее да мести и скача ,,,;-)))))

 59. 58.

  Обръщам се към всички, които искат и не знаят какво да правят. Моля първо разберете кои сте всъщност. Ако знаете кои сте и осъзнавате същността на целта поради която сте тук и съществувате, няма да питате, как става и опитвам и не мога. Няма да стане нищо , щом не можете да пишете, да мислите и да знаете вашата задача. Медитация не означава само концентрация в нещо. Изчистване ума си от всичко. Звуци, светлини, вибрации и най- вече мисли.Местенето на предмети с мисъл е същото, като да го преместите с ръка. Мислете защо трябва да се използва и дали е нужно. Внушението и четенето на мисли са следващите стъпки. И накрая когато всичко ви се изясни, можете да бъдете където поискате и да правите, каквото поискате.Ако разберете кои сте и осъзнавате същността на енергиите, всичко това ще е възможно без да учите и без да питате. Това не е игра или фокуси. Ако успеете да се пренесете където искате и правите каквото искате, тогава ще разберете какво е Любовта

 60. 59.

  Здравейте!Не че мога много,но искам да помогна поне малко на тези,накоито иметрудно да повярват.Ще вл препоръчам филма,,Кери,,.Той ме накара да повярвам в себе си,че го мога и който не ми вярва нека да прочете моя експеримент:
  Така в един час по български си стиснах ръцете в юмруци и осветлението в стаята спря.Но аз си казах,че е случайност и че просто тока е спрял.Но излезнах в коридора и видя,че на всякъде лампите светят,освен в нашата стая.Та както и да е после пак си седнах на чина пак пробвахда си стисна ръцете и когато го направих осветлението примигна,което ми помогна да разбера,че това е възможно за мен.

 61. 60.

  Здравейте! Аз съм на 16 момиче...попаднах на темата и четох доста...днес ми се случи за първи път дори нз че има такива неща...стоях си легнала и си мислех за флумастера ми и той започна да се мести направо откачих...после пробвах и с балон и той ми следваше ръката усещах

 62. 61.

  Усещах енергията му но после ми стана мн зле... Какво да правя?

 63. 62.

  mislq che mga da pravq ,,telekineza'' probvah i stana bqh mnogo uchuden i izplashen no beshe qko

 64. 63.

  Преди много време заключваха врата та с силата ключ не ми трябва ше

 65. 64.

  Kakvi sa stupkite

 66. 65.

  Здравейте! Полагам много усилия и постоянно се помръдва и се връща на първоначалното си място но веднъж седях в стаята с приятеля ми и понеже си говореше по телефона от скука реших да пробвам пак и тогава успях повдогнах предмет обаче мисля че ме забеляза и нарочно ме попита нещо идеше ми да го убия така и не успях да го повповторя така че несе отчайваите просто се иска много търпение и концентрация не е казано че ще успеете от първия път????

 67. 66.

  polu4ava se samo 4e az znam kak da stane mnogo po silno no za tova e nujno pone 3 godini opit

 68. 67.

  sled okolo 3 godini shte mojete da zapo4vate s uchenie za letene
  ne spiraite ako ne vqrvate ne deite da se muchite trqbva da vqrvate pone v gospod
  az oshte ne sum postignal letene az sum v na4aloto no znam useshtam go vseki 4ovek go moje stiga da iska tova da znaete ot men

 69. 68.

  Леле, всичко прочетох кой какво е написал!
  Аз също ще прабвам, със много концентрация , без
  Всякакъв шум вибрации просто да останем аз и задачата, вярвам че ще ми се получи, пожелавам си успех :)

 70. 69.

  как да се науча на текелинеза

 71. 70.

  az sum edna oburkana jena...imam sili koito mi pomagat no ne vinagi....jaduvam da razbera kak da gi kontroliram ot dete,,,,no nqkak si ne vqrvam che nqkoi e tolkova silen za da me nauchi..ne se obijdaite...prosto dulgo tursih takuv chovek i kogato pomislih che sum go otkrila se okaza mai che e prosto edin mnogo dobur manipulator ,no nishto specialno...uspeh i ..silata ili q imash ili ne ,,,...a volqta da tq moje da otkluchi vsichko...:)

 72. 71.

  Здрава те има хора които могат и такива които немогат като малък когато се ядосам или ме е стах и започваха масите да летят неога да обясня как става това не се описва сега съм на 26 години смея да споделя че с лекота мога да преместя кола правилсъм го в началото беше интересно но както казвате еволюция така дока то се опитвах и растях започна да става по силно и по силно трудно се овладявах съвет внимавай те и опитвайте следя коментарите има много от вас се подиграват не е шега аз не го приемам за газария такасъм се родил родителите ми но само единия има такива и съм наследник затова не се шегувай те докато не опитате ако сте успели до някаде на някой завива ли му се свят аз когато го правя а когато спя имам клип лягам на леглото и спя във въздуха това немога да кача но за 26 години мога да споделя само това на този етап несме сами и не е само нашия свят има много светове не сме от земята замислете се откаде може да имаме тези способности

 73. 72.

  Здравеите на всички аз мога само да кажа че теликинезата може да се овладеи само по един начин итои е много прост на мен ми отне 2 месеца въпроса е само на всихическа основа .аз вече сам 3ново тоест какво мога до този момент мога да вдигам един цял стол от порядака 8 килограма и на височина 30 сантиметра и макар че наистина е великолебно човек остава без сили за около 1час така че внимаваите може и дасе нараните болезнено. В момента си водя записките моляви бадете търпеливи скоро ще отворим центар за обочение и ръзвитие.тогава ще ръзберете и моето име благодаряви

 74. 73.

  Абе еи шибаняци . ЗА телекинезата трябва да усетите съществуването на силата . Как се правили ? Много лесно ,взимаш едно топче хартия и трябва да я усетиш! Така ,че не задаваите повече излишни въпроси!

 75. 74.

  Аз без да искам хляба падна от шкафа и после слагам чиниите в мифката и водата се пусна без да правя нищо

 76. 75.

  Току-що опитах да упражнявам телекинеза взех пластична чаша сложих вътре 50 гр. Вода и една семка и не спирах да се съсредоточавам на нея исках да я преместия от единият до другият край на чашата но така и не стана в съсредоточаване на около 8 минути след това започна лекичко да помръдва и спира помръдва и спира тогава реших че няма достатъчно съсредоточение или просто не е това начина сложив вътре в чашата още една семка и се опитвах да ги събера един до друг след нямаше и 3 минути чашата падна а беше на пода на около възглавница разтояние от мен не спирайте опитвайте пак и пак

 77. 76.

  Аз преди 2 дни започнах леко да движа химикал карам го да трепти всеки път се получава. Мислите и думите се материализират когато лявото и дясното полукълбо на мозъка се синхронизират и се получават стоящи вълни. Те са еднакви по честота и противоположни по амплитуда. Именно тези стоящи вълни карат мислите и думите да се материализират в конкретни събития. Сега само експериментирам. Химикала трепти като си го представя в мозъка.
  Прочетете в нета за стоящите вълни и като усвоите това да можете да си синхронизирате мозъка всяка мисъл и дума ще ви се материализира. Затова внимавайте какво мислите стоящите вълни са ключат за материализирането на всичко на 100000%
  Успешно експериментиране

 78. 77.

  Вярвайте в себе си и ще се научите аз за сега се уча трябваше малко да влезна в тъмната мрежа за повече информация който иска да му преподам някой важни уроци може да позвъни на номер 0895270697 не се притеснявайте аз съм на 16години

 79. 78.

  До сега не съм пробвал но силно вярвам че е възможно.Днес ще опитам

 80. 79.

  Аз съм на 12 години и много често ползвам телекинеза без дори да искам например бях сам във стая без течение вратите и прозорците бяха затжорени без да виждам до мен имаше пласмасово шише доближих се до него бавно и изведнъж капачката се отвъртя и падна а след това и шишето. Повечето ще помислят че е лъжа но не ме интересува другите мнения чак толкова.

 81. 80.

  Незнам как но успях да накарам балона да трепери а сле това се мръдна успях и да го спра . А за да стане се съсредоточих много хубаво

 82. 81.

  Ще я науча

 83. 82.

  нищо от това няма да научите докато не спрете да мислите отрицателно за някого или мразите нещо..трябва ви хармония със вселената със хората трябва да обичате помагате..и давате без да искате нещо във замяна..просто трябва само със една дума ....да сте ДОБРИ...ЗАЩОТО ВСЕЛЕНА Е СВЪРЗАНА СЪС ВСИЧКО..КОЕТО ИМА ДУШЕВНОСТ..И СЕ РАЖДА...И Е ПРЯКО СВЪРЗАНА СЪС ЧОВЕКА БЯХ ПРИПАДНАЛ ВЪВ СЪНЯСИ И ВИДИЯХ РАЯ ДА ВИДИЯХ ГО...ВИДИЯХ ВСИЧКО КОЕТО ПИШЕ ВЪВ БИБЛИЯТА Е ВЯРНО....НИМА ИСКАТЕ ДА СИ ОТВОРИТЕ 3ТРЕТО ТО ОКО МИ НАУЧЕТЕ СЕ ПЪРВО ДА ОБИЧАТЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ...ДА ПОМАГАТЕ ДА СЕ ГРИЖИТЕ ДА ДАВАТЕ..ДАНЕ ЛЪЖЕТЕ..ДАНЕ КРАДЕТЕ..ПРОСТО ВЪРВЕТЕ СЪС ДОБРО..НЕВИ..ТРЯБВА ДА КОНТРОЛИРАТЕ..ПЪРВО СЕ ИЗЦЕЛЕТЕ........

 84. 83.

  Хора тук всички сте с някакви адски глуповати цели. Вие не приемате телекинезата като нещо специално, а като нещо елементарно за постигане.... Като например да се научиш да четеш. Ако тя беше толкова лесна за усвояване не мислите ли че всеки би я притежавал. Тя е нещо рядко и хора само с много изчистено съзнание и успяващите да се съсредоточат биха могли да преместят нещо. А като съдя по правописа на много от хората тук.... Не сте такива. Аз идвам тук, заради сериала Stranger things, защото много го обичам и винаги съм искала тези способности. Според мен е невъзможно за постигане телекинеза.. Не знам просто имам чувството че тя е нещо от филмите (фантастика) и не би сработило при мен.

 85. 84.

  Днес ми се случи. Аз съм още на 12 и го мога. Правих си клипове с приложението Тик ток. И трябваше да взема от дебелите листове е да сложа въже сей но го дърпам без ръце, но си викам айде да се опитам без и стана. Шокирах се. Оплашена съм. Опитах втори път. Много пъти но не стана. Листа направо се одръпна от мен. Сега се опитвам и с химикал но не става. Както беше казал някой човек с балон от леки до тежки неща л

 86. 85.

  Аз помръднах самсем леко химикалка заклевам се че нямаше вятър
  Беше яко

 87. 86.

  Мммм баси тъпото тия неща ги знам казвате те че ще ни дадете съвет е прочетох го няма I have I have

 88. 87.

  Може ли някой да ми помогне моля ви!!!???????????

 89. 88.

  На чата сте много вещи.

 90. 89.

  Аз съм още на 9
  понякога виждам предметите малко да потрепват без течение или отворен прозорец.Мисля че телекинезата е нещо много яко!!!
  Но незнам как да се фукосирам,постоянно ми се въртят песни в главата.
  Някой да ми помогне.
  Незнам как да се фукосирам?

 91. 90.

  Незнам какво да кажа. Чесно казано това е едва втората статия която чета за телекинеза та и имайте в предвид, че точно преди 30 мин. започнах да се интересувам от това. И преди съм виждала хора заснети на камера контролиращи телекинеза, но тогава бях малка. на Незнам какъв набор сте вие, но аз едва навляьох в пубертета. Да, още съм в училище, но наистина искам да се отсам на телекинеза та. Ще прочета възможно най много достоверни статий, ако трябва ще стъпя в библиотека за да намеря нещо. "Никога не казвай никога", "Не знаеш докато не упиташ", "Не се предавай", това ще ме води. Пожелай те ми късмет, защото ме учаква дълъг път. Пожелавам късмет и на вас.

 92. 91.

  При мен стана ,но после отне време докато пак успях да го направя.

 93. 92.

  При мен стана ,но после отне време докато пак успях да го направя.

 94. 93.

  Защо при мен не става пробвал съм го с балон и това да стане съм си го желала от 4 годишна и съм пробвал от 4 годишна това ми е желание номер 1.моля някой да ми каже

 95. 94.

  Как да го направя какви тренировки моля ви кажете ми

 96. 95.

  рещих да пробвам и от начало само потрепваше 4 седмици по късно аз успявам да го въртя в кръг ако не се получава от първия път не се разочаровайте на мен ми отне 1седмица и повече само за да потрепне

 97. 96.

  каква е първата стъпка

 98. 97.

  Аз пробвам с игла в началото не ми се получаваше и в един ден пробвах и очите ми пареха

 99. 98.

  На мен не ми стана ????

 100. 99.

  И как става това че се филмирах от сериала Stranger Things???

 101. 100.

  Искам да попитам ще кажете ли с точност как да го направя с точност моля ви одговорете на този въпрос

 102. 101.

  Наистина Stranger things е повлияло на много хора както и на мен????

 103. 102.

  Не става но аз съм сигорна че ще се справя както и много други йора които вярват и имат желание да успеят като мен!Ще стане не се тревожете аз поне вярвам!

Подобни статии

Парапсихология

Парапсихология

Парапсихологията е научна дисциплина, която изследва умствените способности, съществуването на живот...
Какво е Психокинеза

Какво е Психокинеза

Какво е психокинезата? Психокинезата е възможността самостоятелно да се повлиява на материята само ...