Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Свръхспособности  »  Психокинеза  »  Упражнения за Психокинеза

Упражнения за Психокинеза

Упражнения за Психокинеза

Научете се да чувствате енергията

Чакрата е добра първа стъпка в това да се научите да усещате енергията. Чакрата включва упражнение и медитация със седемте чакри. За можете да усещате енергията, първо трябва да знаете вашите собствени енергийни центрове.

Вижте статията за седемте чакри – линк към статията за чакри

2. Първо упражнение: Усещане на енергията

Първо упражнение – дишане и енергийни потоци С всеки дъх ние взимаме енергия. Ако сте се научили посредством чакрите на простата употреба на енергията, тогава можете да постигнете бързи резултати с т...

3. Второ упражнение: Концентрация

Концентрацията е алфата и омегата В предишните упражнения ви показахме как да чувствате енергията и да я насочвате, но за да постигнете психокинеза не се изисква само енергия. Трябва ви също и силен...

4. Трето упражнение: Визуализация

Визуализацията е подобна на Упражнение 2 – концентрация върху сложни изображения. Разликата е, че сега обекта не може да се види с очите, а трябва да си го представим в ума т.е. да го визуализираме. П...

5. План за обучение

Най често задавания въпрос е: Как да започна? Има ли план за обучение? За да ви улесним сме създали план за обучение. Това разбира се е само примерен план и вие можете да го променяте. Психически пла...

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 19850

Препоръчани продукти

Коментари за Упражнения за Психокинеза

 1. .

  vsichko e vqrno,raboti unikalno,samo ne marzeluvaite

 2. 1.

  Мии ДА...

 3. 2.

  Уникално е понеце ходя на състезания по тичане и всеки път в залата го правя и се чуствам доста добре дава ти енергия!!!!!!!

 4. 3.

  Понеже*

 5. 4.

  Мога ли да попитам защо когато се концентрирам върху картинката с черната точка след 2,3, минути започва всичко около тази картина да се появява мъгла. Само по средата където е точката се получава малък кръг в който няма мъгла. Всичко друго е мъгла. И много силно се усеща енергията по тялото ми. Толкова силно се движи нагоре надолу.

 6. 5.

  Забравих да спомена, че и в стаята става мъгляво само малкото кръгче с точката не.

 7. 6.

  Анонимен от 05.Юли 2015.
  Отговарям.
  Очите ,като всяко сетиво имат свойството адаптация. Когато върху дадено сетиво се въздейства с постоянен дразнител и той не се променя, същият бива игнориран.
  Когато се взираме в една точка, целият образ ,който виждат очите ни ,остава непроменен и след определено време мозъкът го игнорира. Всичко около тази точка е статично и започва да изчезва - потъва в мъгла.
  Интересното е че този процес на адаптация може да се контролира. Аз мога съзнателно да го ускоря ,казвайки на мозъка си да игнорира определен дразнител. Мога гледайки точката да накарам да изчезне точно определен обект попадащ в зрителното ми поле.
  Най-трудното в случая е адаптирането към светещ обект, понеже светлината въздейства силно върху рецепторите и мозъкът я смята за важна - адаптира я трудно. При мен се получава чрез съзнателно действие.

  Казвам всичко това за да знаете какво може да постигнете .Щом аз го мога - можете и вие.

 8. 7.

  абе вие нищо не энаете эа психокинеэата това е да контролираш ума на някое съэдание

 9. 8.

  Незнам но примен маи се получава

 10. 9.

  Хора при мен се получи с малка хартия първо си игра с нея завъртях я няколко пъти и после я спрях доближих си ръцете близо без да я докосвам и си преставих че още се върти и почнах да я местя и да се върти 10 опита направих става ама после ме заболя главата от едната страна и спрях

 11. 10.

  Много интересни техники. Бих искал да започна тези упражнения. Някой който е по-напред с нещата би ли ме посъветвал? Кои техники и упражнения за духовното развитие са подходящи за начало?

 12. 11.

  Как така ще извикаме полтъргайст

Подобни статии

Геокинеза

Геокинеза

Геокинеза ниво 1 – Какво е земята? Ние всички сме на земята. Тя ни дава сила, безопасност и храна, ...
Други психокинези

Други психокинези

Атмокинеза Атмокинезата е способността да се повлияе на времето. За да можете да владеете атмокинез...