Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Свръхспособности  »  Психокинеза  »  Упражнения за Психокинеза  »  Първо упражнение: Усещане на енергията

Упражнения за Психокинеза

Упражнения за Психокинеза

Първо упражнение: Усещане на енергията

Първо упражнение – дишане и енергийни потоци

С всеки дъх ние взимаме енергия. Ако сте се научили посредством чакрите на простата употреба на енергията, тогава можете да постигнете бързи резултати с това упражнение. Потърсете някое спокойно място и изключете телефона си и звънеца на вратата. Прочетете внимателно следните инструкции преди да започнете:

 1. Седнете спокойно. Гърба и главата ви трябва да са на една линия. Целите ви стъпалата трябва да докосват земята. Поставете ръцете на бедрата си.
 2. Вдишайте три пъти дълбоко и мощно. Трябва да дишате така както след натоварен ден да се върнете у дома и да се настаните удобно на дивана. При вдишване повдигнете раменете си нагоре, а при издишане ги свалете.
 3. Сега се опитайте да забравите ежедневните си грижи и се съсредоточете върху дишането си. Почувствайте как стомаха ви се издига при вдишване и след това се свива при издишане.
 4. Ако се намирате в дома си представете си, че се намирате на някое красиво естествено място. На планина, езеро, поляна, море или това което ви харесва най-много. Най-добре е обаче в действителност да се намирате на някое такова място.
 5. Съсредоточете се само върху дишането. Представете си как при вдишване абсорбирате свежа и нова енергия и издишате отпадъците от консумираната енергия.
 6. Представете си как на това красиво място израстват корени от краката ви и се впиват дълбоко в земята и започвате да черпите енергия от нея.
 7. Вече би трябвало да усетите нещо. Ако това не се е случило, продължете да си мислите още по-задълбочено за обмяната на енергия. Обърнете внимание на дишането си, то не винаги работи правилно още от първия опит. Повтаряйте упражнението редовно.
 8. Ако следвате психически ритъма трябва да почувствате прилива на енергия. Той е като вълна, която се спуска по тялото ви. Може да почувствате изтръпване, убождане или натиск. Ще изпитате широк спектър от емоции.
 9. Дръжте ръцете си отпред на гърдите със събрани длани. Отначало разстоянието трябва да е колкото ширината на раменете. Движете ръцете си бавно една към друга. Трябва да усетите нещо, преди да докоснете ръцете си. Това е енергийната аура. След това отново повторете упражнението.
 10. Ако сте развили чувството си за енергийната аура, отделете ръцете си на около 10 см от тялото и се опитайте да го усетите.
 11. Завършете упражнението, като поставите ръцете на  бедрата си. Хванете леко мускулите си и ще осъзнаете какво е вашето обкръжение. Отворете очи.

Първо упражнение – създаване на Пси топка

Пси топката е пространство изпълнена с компресирана енергия. Упражнението е много подобно на това обяснено по-горе. Всъщност първите 9 точки са еднакви. Следващите стъпки са:

10. Представете си как енергията се събира в пространството между ръцете ви и става с формата на топка. Преместете ръцете си, като държите топката. Усетете пулса на Пси топката, който следва ритъма на дишането ви.

11. Освободете Пси топката, като си представите как енергията се връща обратно във вас.

12. Завършете упражнението, като поставите ръцете на бедрата си. Леко докоснете мускулите си и ще почувствате околната среда. Отворете очи.

С Пси топката вие можете да направите много неща. Колкото по-дълго се концентрирате върху нея, толкова по-мощна и силна става тя. Тази енергия винаги си има източник и може да се използва за упражнения по психокинеза.

Рейтинг: 1.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 13222

Препоръчани продукти

Коментари за Упражнения за Психокинеза

 1. .

  vsichko e vqrno,raboti unikalno,samo ne marzeluvaite

 2. 1.

  Мии ДА...

 3. 2.

  Уникално е понеце ходя на състезания по тичане и всеки път в залата го правя и се чуствам доста добре дава ти енергия!!!!!!!

 4. 3.

  Понеже*

 5. 4.

  Мога ли да попитам защо когато се концентрирам върху картинката с черната точка след 2,3, минути започва всичко около тази картина да се появява мъгла. Само по средата където е точката се получава малък кръг в който няма мъгла. Всичко друго е мъгла. И много силно се усеща енергията по тялото ми. Толкова силно се движи нагоре надолу.

 6. 5.

  Забравих да спомена, че и в стаята става мъгляво само малкото кръгче с точката не.

 7. 6.

  Анонимен от 05.Юли 2015.
  Отговарям.
  Очите ,като всяко сетиво имат свойството адаптация. Когато върху дадено сетиво се въздейства с постоянен дразнител и той не се променя, същият бива игнориран.
  Когато се взираме в една точка, целият образ ,който виждат очите ни ,остава непроменен и след определено време мозъкът го игнорира. Всичко около тази точка е статично и започва да изчезва - потъва в мъгла.
  Интересното е че този процес на адаптация може да се контролира. Аз мога съзнателно да го ускоря ,казвайки на мозъка си да игнорира определен дразнител. Мога гледайки точката да накарам да изчезне точно определен обект попадащ в зрителното ми поле.
  Най-трудното в случая е адаптирането към светещ обект, понеже светлината въздейства силно върху рецепторите и мозъкът я смята за важна - адаптира я трудно. При мен се получава чрез съзнателно действие.

  Казвам всичко това за да знаете какво може да постигнете .Щом аз го мога - можете и вие.

 8. 7.

  абе вие нищо не энаете эа психокинеэата това е да контролираш ума на някое съэдание

 9. 8.

  Незнам но примен маи се получава

 10. 9.

  Хора при мен се получи с малка хартия първо си игра с нея завъртях я няколко пъти и после я спрях доближих си ръцете близо без да я докосвам и си преставих че още се върти и почнах да я местя и да се върти 10 опита направих става ама после ме заболя главата от едната страна и спрях

 11. 10.

  Много интересни техники. Бих искал да започна тези упражнения. Някой който е по-напред с нещата би ли ме посъветвал? Кои техники и упражнения за духовното развитие са подходящи за начало?

 12. 11.

  Как така ще извикаме полтъргайст

 13. 12.

  Хора Помогнете ми и Аз Искам да Усвоя Телекинеза и Психокинеза та Искам да се Науча как Да мога Управлявам Контрол Върху ума си и да се Науча как Да Вдигам или насочвам Предмети Без да ги Докосвам.
  Ако Някои ми даде Наставления или поне малък урок Ще съм му Много Благодарен, имам мечтата още От Дете Да мога Да местя или Вдигам предмети сигорно защото обичам много Фантастични или Паранормални Филми Моля Даите ми Някакви насоки Благодаря Още от Сега????????????

Подобни статии

Какво е Психокинеза

Какво е Психокинеза

Какво е психокинезата? Психокинезата е възможността самостоятелно да се повлиява на материята само ...
PsIQ тест

PsIQ тест

Тестът PsIQ е много лесен. Вие ще бъдете попитани за 48 въпроса. Отговорете на въпросите с "никога" ...
Пирокинеза

Пирокинеза

Пирокинеза ниво 1 – Какво е огънят? Решили сте да придобиете умения по пирокинеза. Първата ви задач...