Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Свръхспособности  »  Психокинеза  »  Урок по телекинеза: Избутване на обекти

Урок по телекинеза: Избутване на обекти

Урок по телекинеза: Избутване на обекти

Ниво: висше

Упражнението бутане на малки или големи обекти е продължение на упражнението търкаляне на химикал. За това упражнение обаче не ни трябват кръгли обекти, които могат да се търкалят. Трябват ни обекти с друга форма при които вместо търкаляне да има избутване. Това е висша степен на телекинеза.

Упражнение с малки обекти

Вземете няколко малки обекта с различна големина и тегло и ги поставете върху плоска повърхност. Концентрирайте се и настройте ума си за упражнението, така че той да се свърже с обекта, който искате да манипулирате. Ако успешно сте направили някои по-лесни упражнения за телекинеза, не би трябвало да имате проблеми и с това упражнение. Започнете с малки хартиени предмети, като постепенно преминете към монети или камъчета. Ако е необходимо може да засилите енергията, като използвате и ръцете си.

Упражнение с големи обекти

Ако малките обекти не представляват трудност за вас, значи сте напреднал достатъчно, за да се заемете с нещо по-голямо, което да манипулирате със силата на мисълта си. Може да пробвате с дистанционното на телевизора, някое малко столче или голям стол. Границите на размера на обекта, който можете да манипулирате зависят от вашия енергиен резерв.

Помощ и съвети

С това упражнение вие се доближавате до вашата цел – неограничена телекинеза. Ако изпитвате затруднения с определени обекти, пробвайте с нещо по-малко или опитайте отново по-късно.

Критики

При по-малките обекти, като например хартиени обекти не може да се изключи напълно влиянието на въздушните течения. Обърнете внимание отново, дали всички врати и прозорци са затворени и може да сложите нещо на лицето си, така че да сте сигурни, че дъхът ви не засяга по никакъв начин обектите. За по-големи обекти, като монети например, фактора въздушни течения е изключен.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 9776

Препоръчани продукти

Коментари за Урок по телекинеза: Избутване на обекти

 1. .

  nestava ni6to

 2. 1.

  mnogo osilia davam ni ne6to nese polu4ava

 3. 2.

  :D

 4. 3.

  spored men si trqbva talant za tova
  ne na vseki se otdava

 5. 4.

  na vseki se otdava

 6. 5.

  Хаахахауахахха :д Хора я се оправете

 7. 6.

  Spored men ako iskame neshto mnogo silno i pilojim mnogo usiliq , to rano ili kasno shte se osashtestvi

 8. 7.

  Не бъдете наивни хора! ;)

 9. 8.

  Molyavi se nali ne vyarvate haha

 10. 9.

  То става само че трябва да сте много средуточени срещу предмета И НЕ НЯМЯ КАК ДА СТАНЕ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ около 30 пъти в месеца по точно всекидневно!

 11. 10.

  За тези неадекватници, които само пишат не вярвайте моля прочетете малко повече, разберете как работи и тогава казвайте , че не става. Всяко нещо е възможно стига да го искаш силно и да полагаш усилия за него. :) Не се отказвайте от такива балъци. Продължавайте да тренирате и ще има резултати. :) Ааа да и скептицизма не помага ако опитвате телекинеза затова ВЯРВАЙТЕ ,че сще стане. :)

 12. 11.

  za 10 minuti uspqh da dvijda stotinkata cakata e da ne se naprqgash ! susredotochenie no sus lekota

 13. 12.

  Mejdo drugoto az sam Indigo moje bi za tova mi e po lesno i sam vijdal takiva neshta che telekinezata ne me uchudva mnogo :D

 14. 13.

  И примен не става много силно съм вярвала в много неща но никога несе получило дано да стане този път ще тренирам много как мислите ще станели

 15. 14.

  Kakvo znaci lndigo

Подобни статии

Телепатия

Телепатия

Телепатията е начин за предаване на информация между хората, без участието на петте сетива (чуване, ...