PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Психокинеза

Урок по телекинеза: Люлеене на махало

Целта при упражненията с махало е да се накара то да се залюлее благодарение на вашите телекинетични способности.

Как да си направим махало

Вземете какъвто и да е обект, който може да се наниже, за предпочитане е махало. Сложете няколко обекта на махалото и след това го закачете на удобно за вас място, като обектите на махалото трябва да са на поне 5 см над масата.

Упражнение

Седнете на масата и се настройте, следвайки инструкциите за подготовка за телекинетични упражнения. Започнете да визуализирате как махалото бавно се люлее напред назад. В началото можете да си помагате, като държите ръцете си на разстояние от около 10 см от махалото. Визуализирайте как енергията от едната ръка се движи и преминава в другата ръка. Когато задвижите махалото по този начин опитайте да повторите упражнението, но този път без помощта на ръцете си , използвайки само силата на ума си.

Помощ и съвети

Това упражнение е за напреднали в телекинезата. Може да опитате това упражнение и като начинаещи, но в повечето случаи няма да можете да го изпълните. Напредналите не би трябвало да имат проблем да задвижат махалото още с първия опит.

Критики

При това упражнение е почти невъзможно чуждо въздействие да предизвика движението на махалото. Ритмичните движения на махалото са доказателството, че сте научили телекинезата.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

ко каза ко
Единствено ми се люлее махалото в панталона
От първия път
УАУ, успях!!!
Няма значение кой/коя съм
колко време горе-долу отнема да се науча да го правя?
Анонимка
Уоу...Наистина стана.Преди седмица не вярвах на тези глупости но изглежда,че не са такива.Доста е странно,но хубаво
Виж още отзиви
Коментирай
loading...