Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Свръхспособности  »  Психокинеза  »  Урок по телекинеза: Огъване на пламък

Урок по телекинеза: Огъване на пламък

Урок по телекинеза: Огъване на пламък

Ниво: средно

За това упражнение ще имате нужда от свещ, запалка и свещник в който да поставите свещта, така че тя стои стабилно на масата пред вас.

Запалете свеща и я поставете пред себе си. За предпочитане е пламъкът да е малко над линията на зрението и на достатъчно голяма дистанция от вас, така че дъхът ви да не поражда трептения на пламъка на свещта.

Трябва също да се уверите, че няма въздушни течения в помещението в което се намирате. Затворете всички прозорци и след това запалете свещта. Оставете я да гори няколко минути, за да се уверите, че няма някакви случайни трептения на пламъка.

Вашата цел е да накарате пламъка да се огъне. Старайте се да наклоните пламъка първо само на едната страна. Трябва ви солидно огъване на пламъка, а не просто краткосрочно трептене, както когато има някакво въздушно течение.

Не забравяйте да използвате силата на ума си и усетете как тази енергия си взаимодейства с пламъка на клетъчно ниво. Когато двете енергии се впримчат, оставете на енергията на ума ви да огъне пламъка.

Рейтинг: 4.0/5 на базата на 3 оценки
прегледи 7964

Препоръчани продукти

Коментари за Урок по телекинеза: Огъване на пламък

  1. .

    ще проработи ли

Подобни статии

Как да усвоим телекинеза

Как да усвоим телекинеза

Един от най-често задаваните въпроси е как се прави телекинеза. Отговора е труден, защото няма общоп...