Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Свръхспособности  »  Психокинеза  »  Урок по телекинеза: Хвърляне на монета

Урок по телекинеза: Хвърляне на монета

Урок по телекинеза: Хвърляне на монета

Ези-тура е много лесен тест за телекинеза. Когато се хвърли монета, вероятността е 50/50 някоя от страните и да се падне. Това упражнение има за цел да провери, колко силна е вашата пасивна телекинеза. Простотата на упражнението позволява бързо да се изготвят статистически заключения.

Упражнение

Умът ви трябва да е отпочинал и ясен и да е готов да се свърже с монетата. Направете стандартната подготовка за упражнение по телекинеза. Изберете си страната на монетата, която искате да излезе. Хвърлете монетата най-малко 100 пъти и запишете резултатите. Преди да хвърлите монетата и по време на нейното падане мислете за страната, която трябва да се падне отгоре. Визуализирайте как по телекинетичен път въздушният път на монетата се променя така, че да се падне избраната от вас страна. Правете това упражнение през дълги интервали от време, за да видите вашият успех в изучаването на телекинезата.

Статистически анализ

Статистическия анализ на експеримента е сравнително прост. При нормални обстоятелства при сто подхвърляния на монетата, желаната от вас страна трябва да излезе 50 пъти. Има обаче определени граници на статистическо отклонение от нормалното разпределение. Това означава, че ако от 100 опита регистрирате 60 успешни не е достатъчно убедително доказателство за телекинеза. Ако винаги имате повече от 50 верни подхвърляния, това показва, че вие въздействане на умствено ниво резултатите от подхвърлянето на монетата.

Сега трябва да изчислим критичното съотношение, където:

z = Abw / √(n*w*q)

z – критично съотношение

Abw – отклонение, което е успешните минус очакваните опити

n – броя на експериментите

w – шанса за успех

q – шанса за неуспех

w+q винаги е равно на 1. При хвърлянето на монета w и q винаги имат стойност 0.5.

Какво отразява стойността на z? Тя отразява вероятността на вашия резултат. Ако z = 3 и вероятността на събитието е 0,0027 това означава, че от 1000 опита, вероятността да излезе желания резултат е 27 пъти.

Науката счита за значими стойности на z от 2.33 или по високи. За нас това означава, че например при 62 желани изхода от 100 вече имаме индикации за телекинеза.

Отклонение от 25 или 75 желани попадения има много малка вероятност, която се равнява на 57: 100000000

Помощ и съвети

Това упражнение следи за предварителния етап на телекинезата. Колкото по-напреднал сте толкова по-добри резултати ще постигате.

Критики

В зависимост от качеството на монетата е възможно някоя от страните да излиза по-често. Затова си изберете само една монета, която няма дефекти и в началото почнете да я хвърляте без да използвате вашите телекинетични способности. Даже е по-добре да накарате някой ваш познат да я хвърля. Броят хвърляния трябва да бъде 500. Ако разликата е повече от 25 т.е едната страна се е паднала повече от 275 пъти или по-малко от 225 пъти, тогава вземете друга монета.  Когато хвърляте монетата трябва да сте сигурни, че начина на хвърляне не въздейства на резултата. Затова хвърляйте монетата 50 пъти с ези нагоре и 50 пъти с тура нагоре.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 18464

Препоръчани продукти

Коментари за Урок по телекинеза: Хвърляне на монета

 1. .

  От 100 подхвърляния и полагане на обратната страна на дланта на лявата китка, на монета от 2 стотинки, при концентрация да се падне герб, имам 47 успешни опита на попадение на герб. Продължавам в осъвършенстването.

 2. 1.

  От 100 хвърляния 49 успешни.Мисля,че това е горе-долу добре.Ще се опражнявам пак ;)

 3. 2.

  От 100 опита 76 успешни,мисля че успявам да се справя и трябва по силна концентрация:) :)

 4. 3.

  Има и доста наука в това.Примерно: използвате традиционния метод с палеца.Избрали сте си ези.И със своята телекинеза вие хвърляте монетата,но ако винаго тура е отгоре то винаги се пада ези.Почти винаги

  Пробвах го и от 100 пъти стана 94 като си мислех за ези.

 5. 4.

  Беше малко трудно да се съсредоточа, но в крайна сметка успях 55пъти мислейки за тора. Наистина много благодаря. Досега винаги съм мислил как мога да развия в себе си телекенетична способност, но най-сетне я открих. Още веднъж много благодаря!

 6. 5.

  От 100 хвърляния имам 99 попадения герб и един калъч!

 7. 6.

  Az imam 57/???? . Tova dobre li e?

 8. 7.

  Imam 57 ot 100. Tova dobre li e

 9. 8.

  По принцип е доста стара темата, но искам да ми обясните, че не разбирам: как точно се хвърля това, че да е винаги ези (например)???

 10. 9.

  0т 100 опита 60 са ми верни! Продължавам в осъвършенстането.

 11. 10.

  Еба си мамата

 12. 11.

  Пробвах го а целта ми беше да 50/50 и успях от втория път а първия получих 57/43

Подобни статии

Пси тест

Пси тест

Психокинезата е възможност да се влияе на материята само със силата на мисълта. Тя има много форми, ...
Парапсихология

Парапсихология

Парапсихологията е научна дисциплина, която изследва умствените способности, съществуването на живот...