Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Свръхспособности  »  Психокинеза  »  Хидрокинеза

Хидрокинеза

Хидрокинеза

Хидрокинеза ниво 1: Какво е водата?

Водата е комбинация от два атома водород и един атом кислород. Тя е от най-съществено значение за живота. Водата има много аномалии. Молекулата й има тетраедърна форма.

Замръзналата вода има свойството да плува във водата в течно състояние. Това се дължи на факта, че плътността и е по-висока. Водата има най-висока плътност при температура от 4 градуса. При по-малки и по-високи температури плътността й е по-ниска.

Ако сте решили да се научите на хидрокинеза, първата ви задача е да разберете какво предсавлява елемента вода. Това нормално би ви отнело около 2 седмици.

Трябва да започнете да си задавате следните въпроси:

Какво е водата?

Какви специфични функции има водата?

Защо водата е от съществено значение?

От колко вода се нуждае човек?

Как се извлича водата?

Какви форми може да има водата?

Има ли памет водата?

Какво представлява хомеопатията и каква е ролята на водата?

Как се формират елементите на водата?

Какво е промишленото приложение на водата?

Защо някои стани имат много вода, а други имат недостиг на вода?

Вие трябва да сте способни да си отговорите на тези въпроси, преди да преминете към следващата стъпка. Никой не бива да ви казва нещо за водата, което не знаете.

Хидрокинеза ниво 2 – направете връзка с водата

Следващото което трябва да направите е да направите връзка с водата. Трябва да плувате редовно. Пийте вода съзнателно. Обърнете внимание как водата се стича по тялото ви, когато се къпете. Запишете се на курс за водолази. Правете аеробика във вода. Когато завали дъжд излезте отвън и започнете да танцувате. Почуствайте капките върху лицето си. Нека водата бъде важна част от вашия живот.

Ще дойде момента, когато ще почувствате връзката с елемента вода. След това продължете към следващата стъпка.

Хидрокинеза ниво 3 – упражнения за хидрокинеза

Движение на вода

За това упражнение ви трябва купа вода и фин прах или малки парченца хартия. Имате нужда от нещо което плува във водата, за да визуализирате движението.

Подгответе купата с вода и частиците. Оставете водата да се успокои и се подгответе за хидрокинезата.

Сега си представете как водата започва да се движи. След  достатъчно практика трябва да видите как повърхността на водата се деформира.

Свийте водната струя

За това упражнение трябва да имате резервоар с вода и съд за капково напояване.  Може да се упражнявате върху чешмата. Помислете върху консумацията на вода.

Подгответе се и нека водата да тече и се опитайте да отклоните струята наляво или надясно. С достатъчно практика вие ще можете да деформирате струята в спирала или нещо подобно.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 8906

Коментари за Хидрокинеза

 1. .

  става ли наистина?

 2. 1.

  da

 3. 2.

  Аз не мога да плувам или да се къпя всеки ден, нито мога да изляза на дъжда....въпреки всичко аз съм водна зодия и пия вода постоянно и нищо друго. Обичам да се гмуркам и да ходя без чадър като вали, но не ми дават да излизам така. Какво да правя?

 4. 3.

  и аз съм водна зодия. и аз не мога да плувам или да се къпя всеки ден, но също пия много вода. както е написано поне пий осъзнато. усещай водата дори и във въздуха. когато се почувстваш едно цяло с нея прави тези упражнения. няма да се получи от първия път, но не спирай да се опитваш и продължавай да се сближаваш с водата. вярвам, че някой ден ще успееш.

 5. 4.

  :)

 6. 5.

  Омг аз включих чешмата фокусирах се колко харчи и по едно време тя се заледи

 7. 6.

  Не пише какво е хидрокинеза а само как да се свържеш с водата, какво е вода и упражнение, но не пише какво е и кой не знае от какво се състои водата е сега ако си 4-ти клас да, но

 8. 7.

  аз контролирам атмосферата и мога да накарам да вали градужка

 9. 8.

  Хора аз не пия много вода не знам проблем ли е аз съм рак водна зодия.Предполагам ценя водата толкова колкото нещо истински важно за мен. Когато бях малка със сестра ми и една приятелка се къпахме на доста силен дъжд и до ден днешен искам да имам това усещане да ходя без чадър да не ми пука че ме вали водата те изслушва когато и говориш има памет помни те запознай се с нея усети я във себе си говори с нея за проблеми споделяй ѝ за болка за любов вярвай ѝ на никой няма да каже за нищо на света???? ;)

Подобни статии

Какво е Психокинеза

Какво е Психокинеза

Какво е психокинезата? Психокинезата е възможността самостоятелно да се повлиява на материята само ...
PsIQ тест

PsIQ тест

Тестът PsIQ е много лесен. Вие ще бъдете попитани за 48 въпроса. Отговорете на въпросите с "никога" ...